Szerep
|
|
Genne | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 16:44 | Üzenet # 1301 |
Falabella
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 12
Állapot: Offline
| Messos: Nevetnem kellett a társaságon,mert én a ménessel ellentétben láttam az előzményeket.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 16:50 | Üzenet # 1302 |
Shire
Üzenetek: 3980
| Zafír: Zavartan álldogáltam a felbolydult ménes közepén.
Blacky: Megegyeztünk Rose-al, hogy nem nyomjuk előre egymást, így körbe-körbe kezdtünk rohangászni. Rose meglátta Strangeréket. -Védjetek meg!-tolta őket Zafírhoz Roose, majd újra rohangászni kezdtünk.
Moon: Az egész ménesből Stranger, Vie és én voltunk nyugodtak.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 16:53 | Üzenet # 1303 |
Shire
Üzenetek: 2823
| Stranger: -Még mindig nem jött le rólad a mocsok,úgy hogy csinálj valamit!-nyerítettem oda Zafírnak.
Mindig,általában,SOHA ;))
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:01 | Üzenet # 1304 |
Shire
| Zafír: -Jaaa!-mondtam, és elbattogtam a tóhoz, ahol oldalra dőltem, mint egy zsák krumpli. -Így mosakszom!-kiáltottam válasznak a nevető Vienek és Strangernek.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:02 | Üzenet # 1305 |
Shire
| Stranger: Vigyorogva figyeltük,hogy szerencsétlenkedik. (Egyébként a csikókkal majd mi legyen?xD Gennem azért nem ír,mert nem vagyok hajlandó ki-és belépni megint,úgy hogy most vár...egy ideig xD)
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:08 | Üzenet # 1306 |
Shire
| (Ömm... Kétévesek lesznek? xD De gonosz vagy xD) Zafír: Pár perc múlva csillogó ezüst szőrrel tértem vissza.
Moon: Elmosolyodtam, ahogy néztem, hogy "mosakszik" Zafír.
Blacky: Az elmúlt időben huncutabb lettem, most például belecsíptem Zafírba és Viebe is megpróbáltam, de nem sikerült (xD). Végül feladtam a próbálkozást, és nézelődni kezdtem. Ekkor megláttam a másik csikót (Messos).
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:12 | Üzenet # 1307 |
Quarter horse
Üzenetek: 117
| Ellépkedtem a ménes közeléből. Mivel nem vettek be, ezért nyilván nem sok közöm van a történésekhez. Fölkapaszkodtam egy homokos dombra.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:13 | Üzenet # 1308 |
Shire
Üzenetek: 3403
| Silver:
Egyedül lépkedtem.Tudom élveznem kellett volna még hogy csikó vagyok.De valamiért nem engedte a lábam hogy úgy játsszak mint Blacky.-Sziasztok!Köszöntem feléjük.
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:15 | Üzenet # 1309 |
Shire
| Blacky: Kíváncsian néztem az idegen csikót. Belevágtáztam a vízbe Rose-al, és versenyezni kezdtünk, ki ér ki előbb a partra.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:18 | Üzenet # 1310 |
Shire
| Silver:
Én is belementem a vízbe de csak úszkáltam.Egyszer beakadt a lábam a hínárba.De bírtam kiszedni.Ezért lemerültem hogy kiszabadítsam de erre a hátamra és a fejemre is került egy-egy adag.Jól nézek ki.Gondoltam mire felemelkedtem.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:20 | Üzenet # 1311 |
Shire
| Messos: Visszanéztem a két csikó felé,majd kiügettem a partra a nádas mellé,és legelni kezdtem,közben vártam,hogy megszáradjak.(akkor most már nálam ír,mondom,hogy nem vagyok hajlandó kilépni xD)
La Vie: Egy fa körül vágtattam.
Stranger: Legelni kezdtem.
Verbe: Ide-oda ügettem,majd egy dombon felfelé megpróbálkoztam a vágtával is xD (Neee,még ne!XXKibéküljenek vagy ,maradjon a jelenlegi állás,és kialakuljon két új csapat ?)xD
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:21 | Üzenet # 1312 |
Shire
| Blacky: Egy idő után leelőztem Rose-t. Farolva és vigyorogva szembefordultam vele.
Zafír: Megvakartam a lábam.
Moon: Lehajoltam és az árnyékban újra legelni kezdtem.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:22 | Üzenet # 1313 |
Shire
| Silver:
Követtem Blacky-ékat.Mögöttük lopakodtam és úgy néztem ki mint egy szörny.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:29 | Üzenet # 1314 |
Shire
| (Xy,íjjá:D)0
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:33 | Üzenet # 1315 |
Shire
| (Blacky a barátjának tekinti Silvert és Verbet, de a legjobb barátja most Rose :3) Blacky: Észrevettem Silvert, de nem sokat foglalkoztam vele, ugyanis egy újabb versenyre készültünk Rose-al. Elrajtoltunk, és olyan gyorsan vágtáztunk, hogy még Vie is meglepődve tekintett fel a körözésből.
Moon: Fekve legeltem, mikor átugrott fölöttem Rose és Blacky. Tulajdonképpen nem zavart.
Zafír: A kis szélvészek után néztem, akik hamar lefutottak két kört.Hozzáadva (2011-11-05, 8:33 PM) --------------------------------------------- (LEGNAGYOBB ISTEN írt, most boldog vagy? xD
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:37 | Üzenet # 1316 |
Shire
| (Ok:D) La Vie: Beálltam a csikók mellé,és hosszú léptekkel,ám lassú vágtában mentem mellettük,néhány orrhosszal megelőzve őket,amit elég nehezen tudtak volna behozni.
Messos: A száguldozó csikókat és a vezérkancát néztem,ám nem is olyan messze a ménestől egy dombon észrevettem még egy csődörcsikót.
Stranger: A ménest figyeltem.Hozzáadva (2011-11-05, 8:37 PM) --------------------------------------------- (Igen,MINDENEKFELETTIFELSÉG,alias Omnes Gaudium tökéletes vidám,boldog,és elégedett az életével xD)
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:43 | Üzenet # 1317 |
Shire
| (Azt jól teszi MAJDNEMMINDENEKFELETTIFELSÉG, alias Omnes Gaudium xD) Blacky: Észrevettem Viet, és felébredt bennem a versenyszellem. Rose értett a "szemüzenetemből", így ő is gyorsított. Én nehezen, de nehoztam azt a néhány orrhosszt, majd megjött a "Final Rush", mikor teljesen magamtól kezdek el őrült tempóban gyorsítani... Hát ennek köszönhetően sokára leelőztem Viet, majd rászegeztem a szemem egy farönkre, ami kb. akkora volt, mint én magam. Felmértem, hol kell ugrani, majd lendületet vettem, és magasan a rönk fölött átrepültem. Rose megkerülte, de jött velem. A gyorsításból kicsit visszavettem, mert az ugrás hatalmas volt nekem.
Zafír: -Azta!-néztem nagyot, mikor Blacky átugrotta az óriási rönköt.
Moon: Feküdtem, és legeltem.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:47 | Üzenet # 1318 |
Shire
| La Vie: Gyorsan visszaelőztem a csikókat,ám a rönk felé haladva lelassítottam,hogy be tudjam mérni a távot,majd újra galopp,és előtte lábat váltva átugrottam a rönköt,közben éreztem,hogy a lábamban lévő idegek közül egy-egy pattanásig feszül,de egyáltalán nem fájt.Tovább sprinteltem.Hozzáadva (2011-11-05, 8:47 PM) --------------------------------------------- (Teee xD)
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:50 | Üzenet # 1319 |
Shire
| (hehe xD) Blacky: Újra gyorsítottam, és vad galoppban elszáguldottam Vietől messze.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:53 | Üzenet # 1320 |
Shire
| La Vie: Megtorpantam és felkaptam a fejem.Tőlem nem messze egy kígyó siklott el,majd eltűnt egy szikla alatt.Megnyugodva ügettem vissza bátyám mellé.
Messos: Vágtatni kezdtem,majd átugrottam egy nagyobb követ,végül kisebb sziklák között szlalomozni kezdtem,szépen megdőlve,patáim pedig rugalmasan támasztottak meg a fordulatoknál.
Stranger: Legelni kezdtem.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 17:59 | Üzenet # 1321 |
Shire
| Blacky: Győztem. De amint megálltunk, megláttam egy alakot egy dombon... A sárga kanca. Odaügettem Strangerhez. -Vele mit csinálunk?-böktem fejemmel a homokos domb tetején egyedül álló kancára.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 18:00 | Üzenet # 1322 |
Quarter horse
Üzenetek: 117
| Átbaktattam egy füves dombra, és legelni kezdtem.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 18:03 | Üzenet # 1323 |
Shire
| (A sárga kanca az Welle?Vagy pedig Messos?Mert Messos az csődör xD) Verbe: Miután már nem tudtam,mit csináljak,és elkezdtem unatkozni,inkább felügettem Welle mellé legelészni.Az alatt a néhány nap alatt,ami alatt átértem a hegyen,annyira megszoktam a kanca társaságát hogy szívesen voltam a közelében,pedig szinte alig szóltunk egymáshoz.
Messos: Tovább szlalomoztam.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 18:15 | Üzenet # 1324 |
Shire
| (Welle)
"Why so serious?"