Szerep
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 21:47 | Üzenet # 1251 |
Shire
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2823
Állapot: Offline
| La Vie: Egy percre galoppba kapcsoltam,hogy észrevetessem Blacky-vel,mi is a pálya,majd lelassultunk mindketten.Alig 1 óra alatt elértük a folyót.Megvártuk,amíg mindenki iszik és lemossa magát az úton felszedett port,majd elindultunk gyors ügetésben,néha pedig vágta váltakozásával az oázis felé.
Verbe: Egy nagy domb lábánál feküdtem,mivel állni nem tudtam a patámból félig kilógó kavicstól,amit még mindig elszántan próbáltam kikaparászni onnan.
Mindig,általában,SOHA ;))
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:02 | Üzenet # 1252 |
Quarter horse
Üzenetek: 121
| Ütemesen felváltva ügettem és vágtáztam a csoport közepén. Mikor megláttam a távolban felsejlő oázist,megörültem. Végre...! Nem kell tovább kínlasztani magam... Majd hirtelen ötlettől vezérelve előreügettem barátnőmhöz.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:06 | Üzenet # 1253 |
Shire
| La Vie: -Végre odaérünk!-örvendeztem Pirkadatnak.-És amint elértük az oázist,átadom a ménest Strangernek mi pedig nagyban lazsálhatunk.:D
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:08 | Üzenet # 1254 |
Quarter horse
Üzenetek: 121
| -Juj de jó is lesz..:D Tengerpart,pálmafák...(jó kis mének.:D) Nem rossz az..!
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:08 | Üzenet # 1255 |
Shire
Üzenetek: 3403
| Silver:
Mindig ahogy lehetett elől mentem de nem előztem meg Vie-t.
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:13 | Üzenet # 1256 |
Shire
| La Vie: Fejemmel intettem Silvernek,hogy nyugodtan jöhet mellém. (Ám nincs se tengerpart,se pálmafák,csak egy hatalmas tó,majomkenyérfák,és egyéb fák,három mérföldre tőlük meg egy folyó :)) -Igen,és pihi!El se akarom képzelni,mi lett volna velünk más oázisokban ebben az évszakban.Talán ez az egyetlen,ami még nem száradt ki,na meg a folyó.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:15 | Üzenet # 1257 |
Shire
Üzenetek: 3403
| Silver:
-Igen!Hozzáadva (2011-11-05, 1:15 Am) --------------------------------------------- (Jó éjt!)
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:28 | Üzenet # 1258 |
Shire
Üzenetek: 3980
| Blacky: -Hemm, pihi?-értettem félre Viet. Azt hittem, már most lehet szabadulni. Előrerontottam, és kirúgtam, kis híján eltalálva az elöl haladókat. Vad galoppba csaptam át, és hamarosan belevetettem magam az oázisba. Aki látott, mosolygott rajtam. - - - Moon: Komoran jöttem Vie mellé, de nem előztem meg. - - - Zafír: Fölemeltem a fejem, és a távolba néztem. Ismerős szag... Előrevágtáztam Vie-hez. -Vie! Itt van előttünk Premier! Nincs messze... Ott, a dombnál! Mutattam a fejemmel az irányba, majd lelassítottam, és a tempót csak a helyemen vettem fel újra.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:30 | Üzenet # 1259 |
Quarter horse
Üzenetek: 117
| Fölnéztem. Premier a dombnál kaparta a patáját. Az oázisba ügettem, és most a fürdőnek köszönhetően csillogott a szőröm. Nem messze a folyótól egy ménest vettem észre. -Premier, itt a ménesed-nyihogtam oda neki.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:31 | Üzenet # 1260 |
Shire
| La Vie: -Tényleg!-néztem én is abba az irányba.Láttam,hogy az összes csikó Blacky után ront,és elmosolyodtam.
Verbe: -Látom-feleltem halkan Welle-nek.Amint megláttam a ménest,feltápászkodtam.Nem akartam meghallgatni a tucatnyi leszidást és becsmérlést,így gyorsan megfordulva,jobb első és bal hátsó lábamra próbálva nem nagy terhet tenni besántikáltam a sűrűbe.
Stranger: Bevágtatunk a többiekkel együtt az oázisba. (Na jó,10 percet még vagyok xD)
Az üzenetet módosította: Zamír - Péntek, 2011.11.04, 22:31 |
|
| |
ghxy | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:33 | Üzenet # 1261 |
Shire
| (xD) Blacky: Rose-al pancsoltunk, észre sem vettük, hogy lefröcsköltük a felnőtteket. - - - Zafír: Távolabbról méregettem az idegen kancát. - - - Moon: Belefeküdtem az iszapba és élveztem a hullámzó, meleg vizet.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:34 | Üzenet # 1262 |
Quarter horse
| Nem akartam lebuktatni Premiert, pedig láttam, merre megy. Távolról figyeltem a ménest. Hirtelen egyedül éreztem magam - különcnek, árvának.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:36 | Üzenet # 1263 |
Shire
| Verbe: Lefeküdtem egy bokor mellé,mert nem bírta tovább a lábam.Kikukucskáltam egy résen,amin át pont láttam a ménest és Welle-t.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:39 | Üzenet # 1264 |
Shire
| Zafír: A homokba hemperegtem. - - - Moon: Az iszapban feküdtem. - - - Blacky: Játszottam a tóban.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:40 | Üzenet # 1265 |
Quarter horse
| Idegesen felnyerítettem. Nem tudtam, mit csináljak. A ménes ide berontott, olyan harminc fővel és én meg itt állok egyedül...
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:42 | Üzenet # 1266 |
Shire
| La Vie: Kidöglöttem egy dombon és napoztam.Úgy néztem ki,mint aki megdöglött,de fénylő szőröm annyira visszaverte a fényt hogy felértem egy extra-erős lámpával.
Stranger: Egy fának dőlve legeltem,és figyeltem a csapatot.
Verbe: Fejemet a bokor egyik ágának döntve pihengettem.Hozzáadva (2011-11-05, 1:42 Am) --------------------------------------------- Verbe: Halkan odanyerítettem Welle-nek,de csak épp annyira,hogy hallja,és hogy tudja,én még itt vagyok,nincs egyedül.
|
|
| |
Petra | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:44 | Üzenet # 1267 |
Quarter horse
| Lopva Premier búvóhelyére néztem. Halkan visszanyihogtam neki. Óvatosan odamentem a vízhez inni. Kicsit közel kerültem a méneshez.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:45 | Üzenet # 1268 |
Shire
| Stranger: Felemeltem a fejem,és az idegen kancára néztem.Odabólintottam neki,hogy ne féljen,a ménes nem fogja bántani.
|
|
| |
Petra | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:48 | Üzenet # 1269 |
Quarter horse
| Láttam a mén jelzését, de nem mentem közelebb a méneshez. Belegázoltam a tóba, és inni kezdtem.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.11.04, 22:54 | Üzenet # 1270 |
Shire
| Verbe: Végre,nagy erőfeszítések árán végre kikerült patámból a k,ám éreztem hogy szúr,vagyis begyulladt.Legalább nem kellett féloldalasnak éreznem magam és már be tudott gyógyulni.A kígyómarás pedig már a természet dolga volt,a többi horzsolásommal és sérülésemmel együtt. Hamarosan a ménesfigyelés közben elaludtam,és fejem kicsit koppanva a földre hullott,de nem ébredtem fel. (Mennem kell,jó éjt,sziasztok,ByeBye^^)
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 12:51 | Üzenet # 1271 |
Shire
| Blacky: Kimásztunk Rose-al a vízből, és elterültünk a homokon. Csak napoztunk. - - - Moon: Szememet félig behunyva álltam a napon. - - - Zafír: Visszatért régi énem, és most, hogy szabadabbak lettünk, még pimaszkodtam is... Belecsíptem minden lóba, versenyre hívtam néhány társamat (ahol győztem), és futkostam a tó körül.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 12:53 | Üzenet # 1272 |
Quarter horse
| Bizalmatlanul néztem a hancúrozó ménest, majd térdig belegázoltam a tóba. A nap melegítette a hátamat, a víz meg hűtette a lábamat.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 12:56 | Üzenet # 1273 |
Shire
| Stranger: Szinte már elviselhetetlen volt a hőség,így a ménes nagy része a tó árnyékos partján,vagy pedig annak a résznek a vizében álldogált,legelt.Én egy fa alatt pihentem Vie-vel.
Verbe: Felálltam,és óvatosan a ménessel ellentétes parton lévő sűrűhöz sántikáltam,de úgy,hogy majdnem mindig takarásban maradjak,majd ahol volt nádas ott lassan belegázoltam a vízbe és inni kezdtem.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 13:00 | Üzenet # 1274 |
Shire
| Blacky: Csukott szemmel feküdtünk a napon Rose-al. A hosszú pancsolás után kellett kicsit napozni. - - - Zafír: Vidáman száguldoztam a tó körül, annyira vidáman, hogy észre se vettem, hogy az erdőben vágtázok, és hogy Verbe-t ugrom át. Vagyis észrevettem, de nem törődtem vele. - - - Moon: Elsétáltam a napról, és belehasaltam a vízbe.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 13:02 | Üzenet # 1275 |
Quarter horse
| Az árnyékba szerettem volna menni, de a ménes épp ott állt, én meg nem akartam csupa idegennel összeszorongani, így maradtam a perzselő napon.
|
|
| |
|