Szerep
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:14 | Üzenet # 1351 |
Shire
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3980
Állapot: Offline
| (Köszönöm szépen a másolást -.- Mindegy... -.- ) Blacky: Fölálltam és sétára indultunk Rose-al.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:17 | Üzenet # 1352 |
Shire
Üzenetek: 3403
| (Jó jó visszavonom!Akkor Silver egyedül van.Nekem így is jó.)
Silver:
Meguntam az egyedül létet.Elkezdtem kaparnia földet.Paták hangját hallottam.Egy nagy köre állva kinéztem.Black és Rose volt.-Sziasztok!
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
Petra | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:17 | Üzenet # 1353 |
Quarter horse
Üzenetek: 117
| Halványan rámosolyogtam Verbe-re. -Igazából semmi. Csak nincs ménesem, és most nekem mindegy, mit gondolsz rólam, de hiányzik az az élet, mikor a gazdáimmal éltem-válaszoltam és tovább néztem a naplementét.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:18 | Üzenet # 1354 |
Shire
| Angel:
Elkezdtem sétálni.-La Vie?Kérdeztem Vie-től.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:19 | Üzenet # 1355 |
Shire
| (Nem az a baj, hogy van barátja, hanem hogy ő is ugyanolyan mint Silver... Nem érdekel, ha ezért/ezekért önzőnek tartotok, de én egyedinek szeretném a karimat és azoknak a barátait, meg amit én találtam ki. Szal nem szeretném, ha másolnátok az ötleteimet... Köszi)
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:21 | Üzenet # 1356 |
Shire
| (Nem jó ha Silver egyedül van.Kitaláltam az egész életét.) Hozzáadva (2011-11-05, 10:21 PM) --------------------------------------------- (Nem ,Jó ha Silver egyedül van.Így akartam írni.)
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:21 | Üzenet # 1357 |
Shire
Üzenetek: 2823
| (Xy,no problem,én nem tartalak önzőnek,hidd el,én is berágok,ha lemásolnak,csak az én gyáva ki s vajszívemmel nem merem megírni a véleményem,max. egy -.-" jelet xD) Verbe: -Nem,megértelek-ráztam meg a fejem ellenkezve.-Lehet,te is úgy érzel,mint én a ménessel-néztem a lovak felé.
Messos: Leügettem a sziklára,és nem messze a ménestől legelni kezdtem.
Mindig,általában,SOHA ;))
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:27 | Üzenet # 1358 |
Shire
| Silver:
Nézzük csak.Blacky mostanában nem igen szól hozzám.Premier vissza jött de egy árva szót se szólt hozzám.Senki sem beszél velem.Eltávolodtak a barátaim.Gondoltam. Ezzel kiugrottam a lyukból, elszáguldottam mindenki mellett majd még Vie és Angel mellett is.Csak vágtattam.Nem érdekelt senki és semmi.Csak mentem.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:29 | Üzenet # 1359 |
Shire
| Verbe: Láttam,ahogyan Silver elvágtat.Igazság szerint mint középkori származású,lovagi lónak kötelességem lett volna utána menni,de sántaságom miatt esélyem se lett volna rá.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:29 | Üzenet # 1360 |
Shire
| Silver:
Mentem.Mentem.Már nem láttam a ménest.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:32 | Üzenet # 1361 |
Shire
| (sorry, salátát ettem, és még vérzett is a nyelvem :( ) Blacky: Vidáman csacsogtunk Rose-al.
Zafír: Lehajoltam legelni.
Moon: Elbóbiskolva feküdtem.
(Csináljak "rajzfilmes" képet a kariaimról? :))
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:34 | Üzenet # 1362 |
Shire
| (Tőlem csinálhatsz.)
Angel:
-Láttad Vie?Ez megőrült!Szegény nem beszélnek vele a barátai.
|
|
| |
Petra | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:35 | Üzenet # 1363 |
Quarter horse
Üzenetek: 117
| -Lehet-mondtam Premiernek.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:36 | Üzenet # 1364 |
Shire
| Silver:
Fáradtan rogytam össze.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:38 | Üzenet # 1365 |
Shire
| (Mék X-et nézni,ByeBye!^^HAJRÁ APOLLO23!XD)
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:38 | Üzenet # 1366 |
Shire
| (Ó, nekem itt van a tv 5méterre.)
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:43 | Üzenet # 1367 |
Shire
| (Zam: én most azt nézem xD) Hozzáadva (2011-11-05, 10:43 PM) --------------------------------------------- (nekem itt van mellettem a tévé xD)
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:45 | Üzenet # 1368 |
Shire
| Angel:
-Black Pearl!Rose!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:48 | Üzenet # 1369 |
Shire
| Blacky: -Tessék.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:50 | Üzenet # 1370 |
Shire
| Angel:
-Ti mennyit játszottatok,beszéltetek Silverrrel?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 19:55 | Üzenet # 1371 |
Shire
| Blacky: -Köszöntünk egymásnak, de nem játszottunk. Nem hívott, és nem mutatta annak a jelét, hogy szeretne-mondtam, majd Rose-al elbaktattunk a kedvenc fánk alá és lefeküdtünk egymás mellé. Rögtön elaludtunk.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 20:59 | Üzenet # 1372 |
Shire
| Angel:
A csikók után mentem.-Most tudjátok hol van?A sivatag közepén.Én pedig hallottam hogy kérdezte többször:-Játszhatok?Játszhatok én is?Mit csináltok?Lehetek veletek?Mit játszotok? -Nektek ez nem jel hogy veletek akar lenni?!Hozzáadva (2011-11-05, 11:58 PM) --------------------------------------------- Silver:
Mentem.Mentem.Egyszer csak meglátok egy tavat és egy kis füvet.-Végre! kiáltom,majd elkezdek legelni majd inni.Jól esett.Egyszer csak egy cowboy rám dob egy kötelet.-Engedj el! Kiáltom majd megrántom a kötelet.Elszakadt.Vágtattam ahogy csak bírtam.Beértem egy kis barlangba.Mit látok!Egy kelta pónit.-Szia!Ki vagy?Kérdezem. -Szia!Én Homokvihar vagyok.Válaszolja az idegen kanca. -Az enyém Silver Szélvész De csak hívj Silver-nek.Úgy 100 km-re van a ménesem amitől jöttem el magányosan.Te egyedül vagy? -Igen.Elvinnél abba a ménesbe? -Persze.Válaszoltam.Elindultam a kijárat felé.Tele voltunk energiával így lassú vágtában mentünk.Régóta vágtáztunk amikor egyszer.Megpillantottam Villám-ot, egy másik csikót. -Nem sokára ott vagyunk!Kiáltom.Már egy ideje ügetésben megyünk.-Nézd az a csikó és a domb mögött van!Ott!Nézd!Az ott a vezérkanca! -Oké.Majd körbevezetsz?Van másik póni?Kérdezte Homokvihar. -Persze egy van.Meg majd körbevezetlek. Odaértünk.-Nézd az ott a vezérmén Stranger.Az meg a vezérkanca La Vie,de lehet csak Vie-nek hívni.Testvérek.Azott Hercegnő egy undok csikó.Az meg régi legjobb barátnőm Black Pearl de ő legjobb barátnője most Rose.Az ott meg Premier Verbe.Mi hárman vagyis én Silver,Blacky és Verbe a legjobb barátok voltunk.Mindhárman árvák voltunk.De már csak hárman a legjobb barátok VOLTUNK.Már nem.Nézd az ott Fekete Tűz,Zafír,Pirkadat, Angel,Moon, az ott megint egy csikó Messos.Az ott egy új idegen kanca még nem tudom a nevét.Nézd az a pej pónikanca Égkő lesz az a másik póni.Menny oda hozzá! -Köszönöm!Kiáltottam majd elment Égkő-höz. El kell mennem újra.Ahogy mentem egy csikó alatt volt egy barlang.Valószínűleg Premier volt az.Bementem a barlangba.Ez az én titkos barlangom!Gondoltam majd letelepedtem egy jó kis helyre ahonnan nem látszottam ki.Biztos azt fogják hinni újra elszöktem.Pedig nem!A ménes körzetében vagyok!-Úgy látszik előttem más csikók is voltak itt .Suttogtam. Hozzáadva (2011-11-05, 11:59 PM) --------------------------------------------- (Kicsit hosszú lett! )
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 21:17 | Üzenet # 1373 |
Shire
| (am Blackyék aludnak, ott van egy hozzászólással előtted, nem kell erőltetni a ménesbeli vitát ) Blacky: *ALSZIK ROSE-AL* (nagyobban leírni nem akarom -.-)
Zafír: A fűben fekve legeltem.
Moon: Álmosan nlzelődtem a fűben fekve.
Welle (Petra megkért rá, hogy játszam én Wellét, mert neki most el kell mennie valahova talán pár napra): Lesétáltam a dombról. Véletlenül kicsit közel mentem a méneshez. Megláttam egy barlangot, benne a csikót (Silver). A tóhoz mentem inni.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 22:17 | Üzenet # 1374 |
Shire
| Silver:
Láttam hogy észrevesz Welle ezért még inkább bementem.Egyszer csak felettem egy lyuk van. Mentem tovább a ,,folyosón´´ egyszer csak egy nagy lyuk van feledtem.Kidugom a fejem.Mit látok!Ott fekszik előttem Black Pearl és Rose!Belecsíptem a fenekükbe de nem vettek észre.Visszabújtam majd elkezdtem ki galoppozni felvágtattam a legnagyobb dombra felágaskodtam majd így kiabáltam:-Ez az én hazám!A végtelen sivatag!Hozzáadva (2011-11-06, 1:17 Am) --------------------------------------------- (Fürdök egy perc és itt vagyok!Pill!)
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 22:21 | Üzenet # 1375 |
Shire
| (Most már nem jövök játszani,mert sírógörcsöt kaptamD,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,: SOHA többé nem nézek xfactort...direkt kisbetűvel-.-,,,,,,,," Na megyek,sziasztok,legalább ti álmodjatok szépeket,ha már nekem ez a műsor elcseszte az egész napomat és a kedvemet,ByeBye!=,,,()
|
|
| |
|