Szerep
|
|
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 13:02 | Üzenet # 1276 |
Shire
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2823
Állapot: Offline
| Verbe: Ijedten ugrottam el Zafír elől,de nekiütköztem egy ágnak,ami visszavágott én pedig orra buktam a vízben,néhány színes vízimadarat felzavarva.Gyorsan feltápászkodtam,majd halkan odasétáltam Welle mellé.Ahhoz képest,hogy én még mindig csikó voltam,így is voltam vagy három centivel magasabb nála.
Mindig,általában,SOHA ;))
Az üzenetet módosította: Zamír - Szombat, 2011.11.05, 13:04 |
|
| |
Petra | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 13:05 | Üzenet # 1277 |
Quarter horse
Üzenetek: 117
| Fölnéztem a csobbanásra. Zafír vágtázott keresztül a tavon, és az árnyékba ügetett. Valószínüleg ő okozta a csobbanó hangot.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 13:34 | Üzenet # 1278 |
Shire
Üzenetek: 3980
| Zafír: A tavon átvágtáztam, majd ügetésben az egyik fa alá trappoltam.
Blacky: Annyi ideig feküdtünk Rose-al a napon, hogy elaludtunk.
Moon: Morcosan utat törtem magamnak a lovak között a vízhez, még azzal sem törődtem, hogy Lizát vagy Strangert fellököm.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 13:37 | Üzenet # 1279 |
Shire
| Stranger: Nyugodtan elálltam Moon útjából.
La Vie: Leügettem a tóhoz a két kancacsikó mellé,majd felébresztettem,mivel féltem,hogy a hőségben napszúrást kapnak.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 13:45 | Üzenet # 1280 |
Shire
| Blacky: -Csak még öt percet... Ne, fél órát... Inkább három hetet hadd aludjunk-mormogtam félálomban.
Moon: Teleittam magam, és az iszapban maradtam. -Körülnézek a folyónál-vetettem oda ingerülten Strangernek, és eldübörögtem vágtában az oázistól.
Zafír: Vidáman kitörtem a ménesből, és árkokat ugráltam át vad tempóban.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 13:53 | Üzenet # 1281 |
Shire
| La Vie: Belecsíptem kicsit az oldalukba.-Mars!-mosolyogtam.
Verbe: Visszasétáltam a sűrűbe.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 14:14 | Üzenet # 1282 |
Shire
| Blacky: -Azért pár órát hagyhattál volna-morogtam, de vidáman elindultunk az árnyékba.
Moon: A folyó mentén vágtáztam.
Zafír: Figyelmesen vágtáztam körbe egy kétméter széles árkot. Aztán nekifutottam, és sok patanyommal a szélétől landoltam, majd vidáman vágtáztam tovább.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 14:20 | Üzenet # 1283 |
Shire
| La Vie: Bevágtattam a vízbe,majd patámmal elkezdtem felverni a vizet,így ugyanolyan volt,mintha esne az eső,persze ez most már jó ideig csak álom marad.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 14:34 | Üzenet # 1284 |
Shire
| Blacky: A fák alatt fogócskáztunk Rose-al.
Zafír: Visszaügettem a tóhoz, és meghemperegtem a vízben. Egy pillanatra elnyelt a víz, majd iszaposan bukkantam fel újra. Úgy néztem ki, mint egy tavi szörny.
Moon: Megálltam a folyókanyarulatnál. Belegázoltam a vízbe.
"Why so serious?"
|
|
| |
Genne | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 15:47 | Üzenet # 1285 |
Falabella
Üzenetek: 12
| Missos: Egy fa takarásából figyeltem a ménest,mertnem mertem közelebb menni,bár elég békésnek néztek ki. Lehajtottam a fejem és a árnyékban legelni kezdtem.ű
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 15:50 | Üzenet # 1286 |
Shire
| Blacky: Gondoltam egyet, és kiugráltam a napra. Rose is jött velem. Mivel még csikók vagyunk, muszáj játszanunk
Moon: Lenyugodva ügettem vissza a méneshez.
Zafír: Iszaposan, "mocsári szörnyként" csoszogtam a ménesbe. Csak a két szemem látszott az iszap alól.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 15:52 | Üzenet # 1287 |
Shire
| Stranger: Nevetnem kellett Zafíron.-A hínár rajtad tökéletesen helyettesíti a sörényed-mondtam mosolyogva.-Tudod,így jobban nézel ki,mint amikor nincs rajtad iszappakolás-ugrattam.
La Vie: Hiperaktívságomban körbe-körbe vágtattam a tó körül.
Verbe: Felsétáltam egy magas dombra,majd ott szó szerint leültem a fűbe,de végül is olyan kényelmetlen volt,hogy inkább álltam(xD)
|
|
| |
Genne | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 15:55 | Üzenet # 1288 |
Falabella
| Messos: Leügettem a dombról,majd besétáltam a bozótosba.Láttam néhány csikót is a ménesben,de inkább maradtam a sűrűben.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 15:59 | Üzenet # 1289 |
Shire
| Zafír: -Köszönöm az elismerést-mondtam, és visszanéztem. Két iszapvonal húzódott a tóból egészen a patámig. -Lehet, hogy kelpie vagyok-vigyorogtam, majd meglepődve néztem körbe, mivel nem láttam semmit: az iszap rámaszatolódott a szememre is, így csak zöldesfekete színt láttam.
Blacky: Elgaloppoztam a tó közepébe, majd vissza. Rose a parton állt és nézett engem. Hirtelen megbotlottam egy hínárban, és felbuktam. Orron csúsztam Rose lába elé, és a nózimon két hínár lógott úgy, mintha bajszom lenne.
Moon: Legeltem egy kis füvet.
"Why so serious?"
|
|
| |
Genne | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 16:00 | Üzenet # 1290 |
Falabella
| Messos: Lementem a tóhoz és ittam.A nap a késődélutáni felhők ellenére továbbra is kitartóan tűzött,így a lovakon kívül egy állat sem bújt el a helyéről,kivéve néhány kövön napozó gyíkot.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 16:04 | Üzenet # 1291 |
Shire
| Stranger: -Te és a kelpie-ség,mi?-vigyorogtam.-Szerintem ússz egyet,mert a végén még jó ideig nem fogsz látni semmit.
La Vie: Belevágtáztam a tóba.
Verbe: Elhaladtam Welle mellett,majd egy hatalmas,vaskos törzsű fához ügettem.Végre tudtam viszonylag normálisan mozogni,ha a hátsó lábamról eltekintettem,és ezt ki is használva fölfedeztem az oázist.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 16:10 | Üzenet # 1292 |
Shire
| Zafír: -Ömm, oké, megpróbálok odáig eljutni-mondtam tanácstalanul, és elindultam sejtésem szerint a tó felé. Ám épp az ellenkező irányba csoszogtam, neki egy pálmafának. -Angel, ez nem vicces... Nem is Angel vagy... Moon, légyszi engedj el! Nem, nem Moon... Áhá! Vie! Ha elengedsz, megköszönöm! Nem... Vie nem ilyen hatalmas, ez csak Stranger lehet! Stranger, menj már arrébb!-beszéltem a fának.
Blacky: Odamentem a ménesbe, és előkelőn néztem Strangerre bajszommal. Ő csődör, és bajsza általában a fiúknak van..., gondoltam, és elmentem mellette, felmelt fejjel. -Szép jó napot, uram!-köszöntem elváltoztatott, mély hangon.
Moon: Nagyokat téptem a fűből.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 16:13 | Üzenet # 1293 |
Shire
| Stranger: Döbbenten néztem Blacky után.-Őő...helló...(xD)
La Vie: Észrevétlenül Zafír mögé kerültem,majd belecsíptem,így egyből megfordult és elkezdett a tó felé galoppozni.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 16:16 | Üzenet # 1294 |
Shire
| Zafír: -Jáááj!-visítottam, és hassal belerepültem a vízbe.
Blacky: -Nem illik megbámulni senkit-néztem vissza bajszosan Strangerre.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 16:21 | Üzenet # 1295 |
Shire
| Stranger: -Elnézést hölgyem-bólintottam komolyan a csikó felé,de egyébként belül már nagyban nevettem.
La Vie: Zafír után galoppoztam majd a tó szélénél elrugaszkodtam és egy bombában belezúdultam a vízbe,szinte mindenkit lefröcskölve.
|
|
| |
Genne | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 16:23 | Üzenet # 1296 |
Falabella
| Messos: A nádasban álltam és hűsöltem a vízben,amikor két egymást követő hatalmas csobbanást hallottam.Kidugtam fejemet a növények közül és kíváncsian néztem körbe,fejemen fehéren virított széles lámpásom.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 16:30 | Üzenet # 1297 |
Shire
| Zafír: Az iszap nem akart lejönni, így mikor kimásztam, tényleg úgy néztem ki, mint egy kelpie.
Blacky: Peckesen ellépkedtem Strangertől, és leráztam magamról a hínárokat, mikor megláttam Zafírt. -Ááááá! Kelpie!-visítottam, és menekülni kezdtem.
Moon: Én is felnéztem a hangoskodásra.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 16:35 | Üzenet # 1298 |
Shire
| Stranger: Testvéremmel nevetni kezdtünk a szétszéledő ménesen,akik mind ijedten nyerítve próbáltak menekülni Zafírtól.
Verbe: A hangzavarra én is leügettem a méneshez.
|
|
| |
Genne | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 16:36 | Üzenet # 1299 |
Falabella
| Messos: Kilépkedtem a nádasból a tó tiszta vizébe,hogy mindent jól lássak.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 16:38 | Üzenet # 1300 |
Shire
| Zafír: Meglepetten néztem körbe a tőlem távolabb lévő, ijedt, néma ménesre. -Most mi van?-kérdeztem, mire mindenki újra megrémült, és hangoskodva rohangált összevissza, én meg csak álltam.
Moon: -Öh, váó-néztem Zafírra.
Blacky: Rose-al egymást tologattuk előre, hogy a másikunk kerüljön a "kelpie"-hez közelebb.
"Why so serious?"
|
|
| |