Szerep
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 22:29 | Üzenet # 1376 |
Shire
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3980
Állapot: Offline
| Blacky: Felébredtem Silver hangos ordítozására. -Látod, Angel, nem ment el-mormogtam a semmibe, majd felálltam és betemettem a lyukat, amiből nagy sziklaomlás lett. Beomlott a barlang. -Ha belénk csíp, miért akar a barátunk lenni?-kérdeztem Rose-tól. Ekkora pimaszságra egy hatalmas rúgással válaszoltam volna. Ám aludtam, viszont Silver felébresztett. Fölbattyogtam a dombra Silverhez. Pontosan előtte voltam; én és Rose. Ám fekete szőrünkkel beleolvadtunk az éjszakába, így Silver nem vett észre. Aztán a fekete éjlepelből kiléptem. Mint egy dementor (ha nem tudod mi az, ne kérdezd!), úgy váltam ki a sötétből. -Ha legközelebb csipkedni lenne kedved, harapd Hercegnőt! Utálod, nem?-vigyorogtam rá figyelmeztetően, majd megfordultam, és újra a sötétbe vesztem. Silver sehogy se talált ránk.Hozzáadva (2011-11-06, 1:29 Am) --------------------------------------------- (Zamír, én is szomorú vok de... Tudom, nem könnyű, de fogd vissza magad legalább :/ Tavaly én is ugyanígy kiakadtam, mikor a NONstop kiesett, Veca kiesett, Kati kiesett... Nyugodtan hülyézz le, én leszarom... Tudom, hogy a kedvenceid voltak, de ennyire nagy ügyet nem kell belőle csinálni. És hidd el, én is mérges vok, de nem az X-faktorra, hanem a nézőkre, ők szavaztak!)
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 22:38 | Üzenet # 1377 |
Shire
Üzenetek: 3403
| Silver:
Kitűnő a szemem ezért Black és Rose nyomait követtem.Végül megtaláltam őket.-Azért csíptelek meg titeket hogy szóljak:Visszajöttem.Meg hogy:Ti már elfelejtettétek a kiscsikó kori éjszakai hancúrozást?Másodszor:Homokvihar most már közénk tartozik mert elhoztam ide a ménesbe.Aludhatok veletek?Tudok egy jó búvó helyet!
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 22:43 | Üzenet # 1378 |
Shire
| Blacky: -Egen. Azt éreztük, hogy visszajöttél. Amúgy meg mi már nem vagyunk kiscsikók. És aludni szerettünk volna. Ki az a Homokvihar? Az a póni? Rendesnek látszik. Amúgy felőlem aludj, de ha a jó búvóhely az a beomlott barlang, akkor én nem megyek oda!
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 22:45 | Üzenet # 1379 |
Shire
| Silver:
-Dehogy!Ez tudod hol van?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 22:48 | Üzenet # 1380 |
Shire
| Blacky: -Ahonnan belénk csíptél?-vicsorogtam morcosan.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 22:55 | Üzenet # 1381 |
Shire
| Silver:
-Nem!Ott!Biccentettem a Stranger mögötti barlangra amibe csak mi fértünk be.Hozzáadva (2011-11-06, 1:55 Am) --------------------------------------------- (Mentem jó éjt!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.05, 23:01 | Üzenet # 1382 |
Shire
| Blacky: -Az?-horkantottam fel-Na, abba én nem akarok bemenni! Inkább itt maradok kint. Ha szeretnél, gyere. Azzal belevesztünk a sötétségbe. Még a patanyomaink sem látszódtak.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:07 | Üzenet # 1383 |
Shire
| Silver:
-Hm.Ezek azt hiszem nem igazán szeretik a társaságomat...akkor mit csináljak?Gondolkodtam-Meg van!Ezzel elmentem Vie-hez.-Vie?
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:09 | Üzenet # 1384 |
Shire
Üzenetek: 2823
| Verbe: Messos mellett álltam a sziklán,és figyeltem a ménest.A másik csikóval jól összebarátkoztunk az este,és mivel úgy is elég magányos voltam,inkább vele álldogáltam a szabadidőnkben.
Stranger: Egy dombon legeltem.
La Vie: A tó partján álltam és egy kis páncélost figyeltem.(teknős xD)Először ijedten ugrottam el tőle,ám amikor megláttam,milyen lassú,elszállt a félelmem teljesen,hiszen ha megtámad úgy se tudott volna utolérni.Hozzáadva (2011-11-06, 2:09 PM) --------------------------------------------- La Vie: -Igen?-néztem a csikóra.
Mindig,általában,SOHA ;))
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:15 | Üzenet # 1385 |
Shire
| Silver:
-Hát tudod nem igazán de mostanában nem igazán játszanak, beszélnek velem Black és Rose.A másik meg láttad Homokvihart?
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:22 | Üzenet # 1386 |
Shire
| La Vie: -Igen,láttam-böktem fejemmel a többi póni mellett álló ló felé.-És nekem mit kéne csinálnom,hogy foglalkozzanak veled?-néztem rá kérdőn.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:25 | Üzenet # 1387 |
Shire
| Silver:
-Szerintem semmit.De van valaki akivel szerinted ellenék?
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:26 | Üzenet # 1388 |
Shire
| La Vie: -Verbe-vel mostanában nem beszélsz?-kérdeztem.-Bár igaz,amióta elment,egy szót sem szólt egyikünkhöz sem,de akkor is...
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:29 | Üzenet # 1389 |
Shire
| Silver:
-Igaz.Köszönöm szépen!Szia Vie!-Köszöntem el majd fel ugráltam Verbe-hez a sziklára.-Sziasztok!
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:37 | Üzenet # 1390 |
Shire
| La Vie: Köszönésképp bólintottam,majd újra a páncélost kezdtem el nézni.
Verbe: -Szia-néztem Silverre.Amikor láttam,hogy Messos gyanakodva kezdi el mustrálgatni a csikót,fejrázással jeleztem neki,hogy semmi oka rá.
Messos: -Heló-néztem a kancacsikóra.Már láttam néhányszor a ménesben,és azt hiszem,rá mondta Angel,hogy magányos.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:40 | Üzenet # 1391 |
Shire
| (ugye, mondtam, miért játszom Wellét) Welle: Magányosan álldogáltam egy kopár, füves dombon. Elnéztem a távolba és elmerengtem.
Zafír: -Jé, egy sivatagi-malac!-kiáltottam a teknősre, és odaszaladtam. Lehajoltam, hogy megszaglásszam, ám a "malac" beleharapott az orromba, és amíg én ijedten száguldoztam, addig szerencsétlen csak ott lógott az orromon (xD).
Moon: Nyugodtan legelésztem.
Blacky: A tó körül ugráltunk néhány más csikóval. Épp fogócskáztunk, Liza volt a fogó. -Gyorsan, Rose, még elkap!-kiáltottam a barátnőmnek.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:43 | Üzenet # 1392 |
Shire
| Silver:
-Mit csináltok?Kérdeztem őket.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:45 | Üzenet # 1393 |
Shire
| La Vie: -Hozd vissza a páncélosom!-nyihogtam Zafír után majd szinte mint egy vihar utána eredtem.-KÉreeeem!(xD) (Igen,mondtad:))Hozzáadva (2011-11-06, 2:45 PM) --------------------------------------------- Verbe: -A ménest figyeljük-feleltem.-Történt mostanában valami említésre méltó?Zafír kelpie szereplésén kívül-mosolyodtam el.
Messos: Én csak bólintottam,mivel nem akartam közbeszólni.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:51 | Üzenet # 1394 |
Shire
| Silver:
-Csak annyi hogy Homokvihar a póni közénk tartozik.Kóborlásom során találtam és ide hoztam mert nem volt ménese.Meg kiszabadultam egy cowboy köteléből ami a nyakamon volt.-Mosolyogtam.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:51 | Üzenet # 1395 |
Shire
| Zafír: -Aú, aú-aú-aúúúúú!-vonyítottam, mint egy farkas. Megbotlottam egy fa gyökerében, és egy szaltóval a vízbe estem. Ázottan felálltam és odanyújtottam az orromat Vienek. -Nesze!
Blacky: -Hé, srácok, mi lenne, ha versenyeznénk egyet?-kérdeztem Rose-tól, Spirit-től és Lizától. Mind beleegyeztek. A startvonalnál kilőttünk. Spirit mögött vágtáztam. Mivel hosszútáv (dombok és tó is) volt, azaz hét kör, tartalékoltuk az erőnket.
Moon: Legeltem.
Welle: Unalmamban körbe-körbe kezdtem járkálni a dombon. Elképzeltem, amint turista-gyerekeket lovagoltatok. Csak tapasztalt fiatalok ülhettek rám. Lehajtottam a fejem és összeszedetten ügetni kezdtem.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:52 | Üzenet # 1396 |
Shire
| Angel:
Vie és Zafír mellé mentem.-Nem vérzik az orrod Zafír?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:56 | Üzenet # 1397 |
Shire
| Zafír: Megvizsgáltam az orrom. -Nem. Ez csak valami bőrszerűség, ha pirosas...
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 11:56 | Üzenet # 1398 |
Shire
| La Vie: -Köszi!^^-vettem la az orráról,majd nyugodtan elügettem a kis barátommal.Engel furcsamód nem harapott meg,csak kapálózott,és a csúszós páncélja miatt majdnem kicsúszott a számból,ráadásul az íze sem volt valami jó.
Verbe: -Ügyi-mosolyogtam.
Messos: -Én Admessos Ventus vagyok-bólintottam.-Már néhány hete ebben az oázisban vagyok,és azt hiszem,mondhatni egyidős vagyok veletek.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 12:02 | Üzenet # 1399 |
Shire
| Silver:
-Igen szerintem is.Az én teljes nevem Silver Szélvész de csak Silver-nek hívnak általában.Hé úgy látom Black egy kis csapatot csinált.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.11.06, 12:06 | Üzenet # 1400 |
Shire
| (ARE MY REMEDY, Jeeee! ^^) Blacky: A harmadik kört futottuk, én még mindig második voltam. Az alatt a domb alatt vágtáztunk el, ahol Verbe és Messos állt.
Zafír: Bakolva vágtáztam, az egész ménest majdnem fejen találtam.
Welle: Vágtázni kezdtem a dombon, körbe.
Moon: Fölemeltem a fejem, és mint egy díjló, ritmusosan vágtázni és ügetni kezdtem.
(Ritmus: Dancin' is My Remedy =3 [No more poison, killing my emotion, I will not be frozen, Dancin' is a remedy, remedy, oh, Stop stop, preying, Coz i'm not, not playing... :3])
"Why so serious?"
|
|
| |
|