Szerep
|
|
Frizlovacska | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 09:19 | Üzenet # 1176 |
Shetlandi
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Állapot: Offline
| Fütótűz: Elkezdtem keresni La viet.
Nina: A távolban megláttam egy ménes odaügettem.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 09:21 | Üzenet # 1177 |
Shire
Üzenetek: 3980
| Zafír: -Mélyül a homok-motyogtam. A hegy már közel volt. - - - Blacky: Ide-oda ugráltam, ficánkoltam, rohangáltam. - - - Moon: Meg kellett állnom kicsit megvakarni a lábamat. Kissé lemaradtam, de gyorsan visszazárkóztam Líra mellé.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 09:22 | Üzenet # 1178 |
Quarter horse
Üzenetek: 117
| Kiügettem a füves részről, és vágtázni kezdtem a homokoson. Nagyon jól éreztem magamat.
|
|
| |
Frizlovacska | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 09:37 | Üzenet # 1179 |
Shetlandi
Üzenetek: 34
| Nina:Vajon hol lehet a vezérpár?Oda menjek valakihez? Hozzáadva (2011-11-03, 12:37 PM) --------------------------------------------- Nina: Láttam egy vágtázó lovat ödaügettem mellé ésén is vágtázni kezdtem -Tudod hol van a vezérpár?
|
|
| |
Zamír | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 10:33 | Üzenet # 1180 |
Shire
Üzenetek: 2823
| Stranger: Feltűnt a horizontunk előtt a hegyek csúcsa.Kicsit megcsipkedtem a hátsókat,mire azok begyorsítottak.
La Vie: Lépésből ügetésbe váltottam,jelezve,hogy gyorsulunk.
Verbe: Lassan felálltam,és kipróbálgattam a lábamat.A hátsó továbbra is zsibbadt,és teljesen nem tudtam ráállni,az elsőben pedig még mindig ott volt a kavics,de egyenlőre már annak is örültem,hogy tudok járni,mivel a testemen található sebek sem voltak túl biztatóak.Elindultam felfelé egy kevésbé meredek részén a hegyeknek.
Mindig,általában,SOHA ;))
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 11:20 | Üzenet # 1181 |
Shire
| Moon: A többiekkel együtt ügetni kezdtem. - - - Zafír: -Liza!-nyerítettem hátra a csikónak. Az szemtelenül kioldalazott, és megint hátramaradt. Mögé ügettem, és vágtában visszatereltem. - - - Blacky: -Nyíííííhaa!-nyerítettem vékony csikóhangon, és újabb tucat ló esett "áldozatul" a patáimnak.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 11:23 | Üzenet # 1182 |
Quarter horse
| Nyugodtan legelésztem. Fölnéztem. Megdöbbentem: Premier Verbe már az utolsó hegyről tartott lefelé.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 11:27 | Üzenet # 1183 |
Shire
| Premier: Galoppozni kezdtem és végre felértem a hegy csúcsára,és felnyerítettem.
La Vie: Elértük a hegy lábát.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 11:41 | Üzenet # 1184 |
Shire
| Zafír: -Liza, most már tényleg nyugodj le!-szóltam rá a kitörni készülő kancacsikóra. -Hihetetlen ez a csikó!-sóhajtottam hangosan. - - - Moon: Fölnéztem. Hááááát, nem kis küzdelem lesz nekünk. - - - Blacky: -Jipiháá!-kiáltottam, és fel is ugrottam volna az első sziklára, ha Vie nem áll elém, és neki nem ütközök.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 11:42 | Üzenet # 1185 |
Quarter horse
| Beleszimatoltam a levegőbe. Lovak! Odavágtáztama hegy lábához, és hangosan felnyerítettem. A hangom átért a hegy másik felénél lévő méneshez.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 11:45 | Üzenet # 1186 |
Shire
| La Vie: Felkaptam a fejem és visszanyerítettem a kancának.
Stranger: Lassan elindultunk felfelé,de alig totyogó lépésekben.
Verbe: Szinte azonnal elindultam vágtában lefelé.Hozzáadva (2011-11-03, 2:45 PM) --------------------------------------------- (Sárga Kukacocskám,alias Isten,meddig leszel?)
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 12:26 | Üzenet # 1187 |
Shire
Üzenetek: 3403
| (Megjött unizus!)
Silver:
Előrementem Vie mellé.Mellette mentem felfelé.
Angel:
Ahogy mentem valami nekem jött.Csak egy csikó volt.
Fekete Tűz:
Egyszerűen mentem a ménesben.
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
Zamír | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 12:30 | Üzenet # 1188 |
Shire
| La Vie: Visszaküldtem Silvert a többiek mellé.Nem hagytam,hogy bárki is megelőzzön.Amikor felértünk egy szélesebb párkányra,megálltunk,én pedig lenéztem.Alig haladtunk valamennyit.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 12:33 | Üzenet # 1189 |
Shire
| Silver:
Ahogy hátrébb mentem mindenki hátrább küldött.Végül Hercegnő be ütköztem. -Nézz a lábad elé!Kiáltotta majd elém állt.Én viszont megelőztem és a Vie mögött állokhoz mentem.Vagyis akik egyből utána álltak.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 12:58 | Üzenet # 1190 |
Shire
| Blacky: Próbáltam kikerülni Viet. Annyit értem el, hogy jól megfájdult a fejem az állandó vállának csapódásokhoz. - - - Zafír: Találtam egy kevéske füvet. Kihasználtam az alkalmat, és letéptem a két fűcsomót. - - - Moon: Vie mögött várakoztam.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 15:11 | Üzenet # 1191 |
Shire
| La Vie: Megcsíptem Blackyt,hogy menjen hátra,majd végignéztem a többieken.-Negyed óra múlva indulunk!
Stranger: Hátul figyeltem.
Verbe: Késő délután felértem a csúcsra,bár én végig galoppban haladtam,így lett néhány újabb sebem. Ha a ménes lépésben halad,minimum 4 nap múlva érnének el oda,ahol jelenleg én vagyok. Ügettem egy kört,abban a reményben,hogy már jobban van a lábam,de sajnálatomra csak rosszabbul voltam.Úgy döntöttem,hogy inkább még a ma és a holnap folyamán befejezem az utolsó szakaszt,ami még hátravolt,és utána legalább pihenhetek.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 16:44 | Üzenet # 1192 |
Shire
| Silver:
-Moon!
Angel:
Zafír mellett mentem.
Tűz:
Táncikálva lépkedtem egyet,kettőt.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 19:45 | Üzenet # 1193 |
Shire
| Moon: Az egyik kiugró szikla árnyékában figyeltem a ménest Lírával. - - - Zafír: Lehajtott fejjel keresgéltem füvet. - - - Blacky: Pajkosan újra megpróbáltam elvágtázni Vie mellett, de aztán feladtam, és Rose-al bebújtunk egy üregbe. Még egy csikó is furcsán érezte magát abban, nemhogy kettő! Kicsit szorongani kellett, de megérte! Mindent láttunk, amit akartunk.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 19:46 | Üzenet # 1194 |
Quarter horse
| Megnyugodva ügettem vissza a füves részre. Itt vannak a lovak, a vezérkanca válaszolt nekem.
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 20:06 | Üzenet # 1195 |
Quarter horse
Üzenetek: 121
| Lassan Vie mellé ügettem.Megláttam aranyló szőrét a napfényben,és úgy gondoltam,hogy szépségben elbújhatok mellette. Ezüstösen csillogó szőröm közel sem olyan szép,mint barátnőmé. No,de sebaj. Megszólítottam: -Hello! Hogy lenni mostanság?-nyihogtam vigyorogva.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 20:17 | Üzenet # 1196 |
Shire
| La Vie: -Én lenni fantasztikusan-vigyorogtam vissza barátnőmre.-Te lenni hogy?
Premier: Már besötétedett,amikor fejemet lógatva,szinte félholtan leértem a hegyről. Már csak néhány szikla állta utamat,és amikor az egyikre felmásztam,a távolban megpillantottam a hosszú,éles kanyarokkal díszített folyó csillogását a félhomályban.Kerestem egy bokros részt,majd lerogytam a növények takarásába,és fáradtan elkezdtem letépkedni róla a leveleket. Kíváncsi voltam,hogy a múltban vajon volt e olyan csikó előttem,aki kevesebb,mint két és fél nap alatt megtette ezt az egész több mérföldes,kicsit sem könnyű tereppel megáldott utat.
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 20:21 | Üzenet # 1197 |
Quarter horse
Üzenetek: 121
| -Én lenni jól.:D-vigyorogtam vissza gyönyörű (:D) barátnőmre. Eléügettem,megálltam,hátranéztem,majd végignéztem a ménesen. *Nyíhahahaha*
|
|
| |
Zamír | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 20:29 | Üzenet # 1198 |
Shire
| (Kösziii^:D)^ La Vie: Nem értettem,hogy miért néz annyira,de inkább próbáltam nem foglalkozni ezzel.-Tovább megyünk,mindenki csak lassan!-nyerítettem fel,majd újra elindultunk felfelé.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 20:45 | Üzenet # 1199 |
Shire
| Blacky: -Jipp!-ugrottam ki Rose-al az üregből. A ménes közepére keveredtünk. Én erőszakosabb voltam, mint barátnőm. Előretolakodtam Vie mögé. - - - Moon: Lassan lépkedtem a ménessel. - - - Zafír: Támasztékot adtam egy holtfáradt csikónak. Clavier volt a neve. Rám támaszkodott, miközben mászott. Nem volt könnyű ilyen helyzetben lépkedni.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Csütörtök, 2011.11.03, 20:46 | Üzenet # 1200 |
Quarter horse
| Nyugodtan legelésztem tovább. Hallottam: Verbe átért, nyilván alszik, vagy eszik.
|
|
| |