Szerep
| |
ghxy | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 20:49 | Üzenet # 1126 |
Shire
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3980
Állapot: Offline
| Zafír: -Nem kell, itt vannak. Láttam, ahogy Blacky Rose-al bement a ménesbe.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 20:52 | Üzenet # 1127 |
Shire
Üzenetek: 3403
| Angel:
-Nézd!Nem messze tőlük ott van Silver!A vita óta furán viselkedik.Szerinted Silver-nek vagy Blacky-nek volt igaza?
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 20:56 | Üzenet # 1128 |
Shire
| Zafír: -Nem tudom. Igazából azt se, hogy min veszekedtek, de Blackynek nyilván jó oka volt megbántódni, Silver pedig jól teszi, hogy próbál vele kibékülni. Akkor tökéletes a világ, ha nincsenek rossz viszonyok-néztem fel az égre.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 20:58 | Üzenet # 1129 |
Shire
| Silver:
-Mi is voltunk ebben az időszakban.Sokat vesztem össze a többi csikóval.Én voltam a legveszélyesebb.De ez a múlt.A csikókra pedig vigyázni kell ne essen komoly bajuk.Egyébként mivel Silver árva néha már olyan mintha a csikóm lenne.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:01 | Üzenet # 1130 |
Shire
| Zafír: Elmosolyodtam, ahogy a múltamra gondoltam. -Én meg a legbarátságosabb. Más állatokkal is szót értettem, akik nem bántottak. Velük testbeszéd alkalmazásával kommunikáltam-mondtam halkan.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:03 | Üzenet # 1131 |
Shire
Üzenetek: 2823
| Stranger: Felnyerítettem,hogy indulunk.(amúgy is van egy fél nap időeltolódás a játék és a valóság között,úgy hogy mindegy)Még volt egy óra addig,amíg fel kell a nap,de az elkóborolt csikó miatt úgy gondoltam,ezt az egy órát is ki kell használnunk.
Verbe: A sziklaperemen aludtam,amikor éreztem,hogy valami hozzámér.Egy nagy,szürke színű sas szállt mellém,akit miután kinyitottam a szemem,végignéztem.Egy pillanatra találkozott a tekintetünk,majd rikoltva felszállt és eltűnt.Felálltam,majd miután teljesen felébredtem elkezdtem felfelé kapaszkodni a hegyen. [Mégis vagyok egy kicsit,de közben írom a törim,úgy hogy lehet,néha eltűnök...]
Mindig,általában,SOHA ;))
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:10 | Üzenet # 1132 |
Shire
| Angel:
-Ez azért volt...mert egy csikó folyton piszkált egyszer állított nekem egy akadályt.Ha átugrom békén hagy de ha nem akkor el kell mennem a ménesből.Gonosz volt a vezérpár.Nekik volt a kicsikéjük ez a csikó.Megpróbáltam de a túloldalon egy kőnek csapódtam vérzett oldallal elhagytam a ménest.Ezután veszélyes lettem de nagyszívű.Amit anyám mondott:Lehetsz külsőleg veszélyes de belül kedves!Sokáig nem értettem majd rájöttem.Ez egy dolog.tehát lehetsz bármilyen csak nagyszívű.Azóta ez titok.De kérlek ezt majd csak a csikóidnak add tovább.Majd mondd meg nekik hogy ők is csak a csikójuknak.Hozzáadva (2011-11-03, 0:09 Am) --------------------------------------------- (Ok!)
Silver:
-Indulunk! Hozzáadva (2011-11-03, 0:10 Am) --------------------------------------------- Silver:
-Stranger kérlek állíts ki valahová vigyázni!Kérlek!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:10 | Üzenet # 1133 |
Shire
| Zafír: Kiügettem a szikla takarásából. Odasétáltam Rose-hoz és Blackyhez. -Rose, Blacky! Kérlek titeket, maradjatok a ménessel, jó? Premier elkóborolt, valószínüleg a hegyek felé. Ezért mondom, hogy ti ne menjetek el! És használjátok ki az időt amíg készülődünk, igyatok, mert tempósan fogunk haladni-tanácsoltam nekik, majd elmentem a ménes szélére. A seb a nyakamon vérzett még, de a vörös árnyalatok világosabbak voltak, azaz a vér már rászáradt a szőrömre. - - - Blacky: Azt tettük Rose-al, amit Zafír mondott. Teleittuk magunkat, tépegettük a füvet. - - - Moon: Csendesen álltam Shine mellett. Ő volt a ménesben a legjobb barátnőm. Felkészültünk az útra.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:11 | Üzenet # 1134 |
Quarter horse
Üzenetek: 117
| Fölálltam. A csikó újra mászni kezdett. Egész végig figyeltem.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:13 | Üzenet # 1135 |
Shire
| Silver:
-Blacky!
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:19 | Üzenet # 1136 |
Shire
| Premier: Egyszer megcsúsztam,és éreztem,hogy az éles kő végigszántja ugyanannak a lábamnak a térdét,amiben a kavics volt.Felugrottam a következő párkányra,majd újra mászni kezdtem.
Stranger: Miután mindenki ivott,evett,összetereltem a ménest.Lassú ügetésbe kezdtünk,mivel tudtam,hogy a gyorsabb tempóban csak mindenki kifáradna,végképp,hogy most már nem fogunk pihenni. Reméltem,egy fél vagy háromnegyed nap alatt elérjük a hegy lábát.silverre néztem.-Sajnálom,de még csikó vagy,nem bízhatok rád fontosabb feladatot.Vegyülj a többiek közé és pihenj,tartsd a tempót.(Verbe 4 óra alatt ért el,de hát a végig sprintelt,azért éri el a ménes olyan későn.)
La Vie: Előre ügettem.Hozzáadva (2011-11-03, 0:19 Am) --------------------------------------------- *4 óra alatt érte el a hegyek lábát
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:19 | Üzenet # 1137 |
Shire
| Blacky: -Jó, igen, lehetünk újra barátok-néztem vissza Silverre Rose mellett.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:21 | Üzenet # 1138 |
Shire
| Silver:
-Én igazából azt neked építettem.Csak tudod unatkoztam.Te meg folyton ugráltál.Ne vedd sértésnek!Jöhetek melletted?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:21 | Üzenet # 1139 |
Shire
| Moon: Líra mellett lépkedtem. Elég volt kényelmesen sétálnunk, úgy is fel tudtuk venni a tempót. - - - Zafír: Kimentem a ménes szélére. A seb ellenére ragaszkodtam a dolgomhoz. - - - Blacky: A ménes körül ugrabugráltunk Rose-al. Csak fogócskáztuk, nem rosszalkodtunk.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:22 | Üzenet # 1140 |
Shire
| Silver:
-Én is játszhatok?
|
|
| |
Petra | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:22 | Üzenet # 1141 |
Quarter horse
| Aggódva néztem a csikót. Fel tud jönni?
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:24 | Üzenet # 1142 |
Shire
| Angel:
-Szia Moon!Nem piszkál az apám?
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:30 | Üzenet # 1143 |
Shire
| Premier: Patámat az egyik kőnek támasztottam,és fellöktem magam. Fájt mindenem,és álmos voltam még mindig,de fel akartam érni minél hamarabb,mivel tudtam,hogy emögött a hegy mögött még van legalább egy sziklaszirt és egy hegyláncolat.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:37 | Üzenet # 1144 |
Shire
| (Fürdök!)
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:39 | Üzenet # 1145 |
Shire
| (Most? Oo) Moon: -Nem. - - - Blacky: -Nekem nyolc, ha akarsz, szállj be!-kiáltottam Silvernek oda se nézve. Rose elől menekültem, aki épp a fogó volt.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:40 | Üzenet # 1146 |
Quarter horse
| Megcsóváltam a fejem. Bátor csikó! Prüszköltem egyet, és nyerítettem egy hatalmasat, azért, mert jólesett.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:45 | Üzenet # 1147 |
Shire
| La Vie: Amikor a két csikó elszáguldott mellettem,visszatereltem őket a ménesbe.-Egy kicsit kibírjátok játék nélkül.Barkobázzatok-néztem rájuk,majd visszaügettem a helyemre.
Verbe: A fény elvakított,így próbáltam elfordítani a fejem,amikor hirtelen megcsúsztam.Előre ugortam,hogy ne zúduljak le a mélybe,majd megkapaszkodtam egy peremen,és felhúztam magam. Csak amikor hátat fordítottam a felkelő napnak,vettem észre,hogy a perem maga a hegy egy lapos része volt.Megkönnyebbültem,remegő lábakkal rogytam le a földre,és meglepetten vettem észre,hogy a repedésekben friss,zöld fűnek a hajtásai voltak.
Hozzáadva (2011-11-03, 0:45 Am) --------------------------------------------- Verbe: Felkaptam a fejem,és csak akkor vettem észre a magas kancát.Nem féltem,hogy megtámad,így arrafelé fordítottam a tekintetemet,amerről jöttem.De messze is van az onnan...
Az üzenetet módosította: Zamír - Szerda, 2011.11.02, 21:45 |
|
| |
ghxy | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:47 | Üzenet # 1148 |
Shire
| Blacky: -Rendben-mondtam vidáman. Sutyorogni kezdtünk Rose-al.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:47 | Üzenet # 1149 |
Shire
| (Te,Sárga Kukac,meddig maradsz?x"D)
|
|
| |
Petra | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 21:48 | Üzenet # 1150 |
Quarter horse
| Lenéztem újra a csikóra. Előre léptem egyet, így elálltam a napot. Lehajoltam, és tépdesni kezdtem a rövid, ritka füvet.
|
|
| |
|