|
Szerep
| |
| Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 18:11 | Üzenet # 651 |
 Shire
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2823
Állapot: Offline
| La Vie: -Éppen nézelődök,nem jössz?-kérdeztem.Ügyet sem vetettem a szőrére,bár én még továbbra is patyolat tiszta voltam.-Szerintem nemsokára elmegyünk innen-böktem fejemmel utalóan a sok elszáradt datolyapálma és a picike,szinte csak pocsolyaméretű tó felé.
Mindig,általában,SOHA ;))
|
| |
|
|
| glogobaba | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 18:16 | Üzenet # 652 |
 Quarter horse
Üzenetek: 121
| -De megyek én is.-szögeztem le. -Figyelj,elhiszem,de nem tudom,hol találunk egy újabb oázist...Hozzáadva (2011-10-28, 9:16 PM) --------------------------------------------- (köszi a kitüntetést zamíír ^^)
|
| |
|
|
| Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 18:17 | Üzenet # 653 |
 Shire
| -Arra-néztem észak felé.-Valószínűleg átkelünk a hegyeken,el a folyóhoz,mert a szárazabb évszakot nem élnénk túl az oázisokban-mondtam,és ügetni kezdtem. Hozzáadva (2011-10-28, 9:17 PM) --------------------------------------------- (Szíveseeen^^)
|
| |
|
|
| glogobaba | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 18:23 | Üzenet # 654 |
 Quarter horse
Üzenetek: 121
| Nyújtott ügetésben haladtam társam mellett. Egy ideig szótlanul mentünk. (bocs,most megyek filmet nézni,majd leszek,ok? :D)
|
| |
|
|
| ghxy | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 18:27 | Üzenet # 655 |
 Shire
Üzenetek: 3980
| Blacky: -Hát jó, de lehet indulunk...-tétováztam. - - - Zafír: Lementem az apró tóhoz inni. Egy kis algás részben megmostam a lábam, majd sokkal jobban éreztem magam. - - - Moon: Hirtelen megtorpantam. Visszaszáguldottam a méneshez, és farolva lefékeztem. Beleszimatoltam a levegőbe, majd fürkésző pillantást vettem a lovakra. Én indulok! Ügyeltem arra, hogy patanyomokat hagyjak magam után, hogy megtaláljanak. Az általam megtalált új oázishoz érve leheveredtem. Néztem a hatalmas tavat, és elneveztem az oázist...: Sunrise Oázis (Napkelte Oázis).
"Why so serious?"
|
| |
|
|
| Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 18:34 | Üzenet # 656 |
 Shire
| La Vie: Nyugodtan ügettem,de egyszer csak éreztem,hogy eltűnik lábam alól a talaj.Felnyerítettem,így pont megúsztam,hogy Pirkadat is a fejemre essen,mert ijedtében hátra ugrott. Egy mély,közel két és fél méteres gödör volt a földben,amit szépen le is takartak ágakkal,én pedig óvatlanul belesétáltam.-Jó,hogy megtaláltuk!-kiáltottam fel barátnőmnek.-Jobb,ha én esek bele,mint valamelyik csikó!
Premier: -Igazad van...meg kéne várni,amíg a nagyok megmondják,mi lesz.
|
| |
|
|
| Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:04 | Üzenet # 657 |
 Shire
Üzenetek: 3403
| Silver:
-Hé várjatok egy nyihogás és itt vagyok!Vágtáztam majd a ködőrbe félig beleestem-Segítség!Végül nagy nehezen kijöttem-La Vie!Hozzak segítséget?
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
| |
|
|
| Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:07 | Üzenet # 658 |
 Shire
| La Vie: -Nem kell,köszönöm,Silver-mosolyogtam rá,majd behátráltam a gödör másik felébe.Aztán végül is meggondoltam magam,és a széléhez mentem.Felnéztem és sebesen gondolkozni kezdtem.-Logika...józan parasztésszel kell gondolkozni,és meg van oldva a probléma!-nyihogtam,és hátráltam egy lépést.
|
| |
|
|
| Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:13 | Üzenet # 659 |
 Shire
| Silver:
-Várj Vie!Nézd a sarokba azt a követ!Ha odavágtatsz majd elrugaszkodsz kijutsz szerintem.Meg próbálod?
|
| |
|
|
| ghxy | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:14 | Üzenet # 660 |
 Shire
| Zafír: Odalépdeltem az egyik kiszáradt fúcsomóhoz, és eszegetni kezdtem. Kell az energia. - - - Moon: Élvezettel hemperegtem. Úgy tűnik, a Sunrise Oázisra nem hat a meleg - - - Blacky: -Jah. Mondjuk én megkóstolok egy datit. Elég száraz, de mindegy-mondtam Premiernek, azzal elbicegtem. Az egyik datolyafánál megálltam. Ahogy visszanéztem a kiszáradt tóra és növényekre, hirtelen nagyon egyedül éreztem magam.
"Why so serious?"
|
| |
|
|
| Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:18 | Üzenet # 661 |
 Shire
| La Vie: -Felesleges,ráadásul mivel éles,csupán azt érném vele,hogy patairha gyulladásom lesz,lesántulok az életben nem jutok ki innen-csóváltam a fejem.-Menj arrébb egy kicsit,kérlek!Hozzáadva (2011-10-28, 10:18 PM) --------------------------------------------- Premier: Barátaim után néztem,majd elkezdtem a fák között lépkedni.Elegánsan,mélyre hajtott fejjel,domborított nyakkal vágtáztam,mintha egy több ezer évvel ezelőtti lovaggal a hátamon indulnék egy harc közelébe.Tudtam,hogy régen voltak ilyen súlyos,kemény teknőspáncélos emberek,akik más emberek ellen harcoltak,de mások nagyon becsülték és tisztelték őket.Imádtam a múltat,és amikor csak tudtam,azt játszottam,hogy magam is egy vagyok azok közül a lovak közül,akik akkor éltek.Szinte láttam magam körül a nagy,hegyes tetejű házakat(várakat) és az embereket.Még egyszer apa mesélt ezekről az emberekről,erről a világról...csoda volt számomra belegondolni,hogy valamelyik ükapám ilyen táltos volt.Kicsit begyorsítottam,de továbbra is előkelő próbáltam maradni.
|
| |
|
|
| Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:21 | Üzenet # 662 |
 Shire
| Silver:
-Oké!Várjunk csak!Hová lettek a barátaim?Vie bocsáss meg de megkereshetem őket?
|
| |
|
|
| Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:24 | Üzenet # 663 |
 Shire
| La Vie: -Menj csak-mosolyogtam. Hátam felpúpoztam,majd helyből állva elrugaszkodtam.Mellső lábaim még épp elérték a gödör szélét,a hátsó kettő viszont csak úgy volta levegőben. Éreztem,ahogyan két első lábamban megfeszül a bokám,a térdem és a combom részén egy egy pont,ahogyan újra előrelöktem magam.Zihálva remegő térdekkel álltam a gödör szélén.Gyorsan ügettem egy kört,majd a mélyedést kezdtem mustrálgatni.-Mit csináljunk vele?Álljunk mellette őrt,hogy ne lépjenek bele,amíg indulunk?
|
| |
|
|
| Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:27 | Üzenet # 664 |
 Shire
| Silver:
Hátulról megláttam Premiert.Játékosan belecsíptem -HU!
|
| |
|
|
| ghxy | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:30 | Üzenet # 665 |
 Shire
| Blacky: Egy datolya kemény héját szétharapva megettem a finom belsőt. Mmm! - - - Moon: A hasamon fekve nézegettem azt a helyet, ahonnan eljöttem. Vajon meglátják a patanyomaimat? Remélem nem estek bele abba a gödörbe, amit ágakkal takartak le.
"Why so serious?"
|
| |
|
|
| Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:33 | Üzenet # 666 |
 Shire
| Premier: Az álomvilágom egy csapásra szertefoszlott és köddé vált. -Hé!-rúgtam hátra és a támadóm felé kaptam.-Sajnálom...de leközelebb ne ijesztgess,légyszíves!-néztem bocsánatkérőn Ezüstre,de szememben egy kis fensőbbség még mindig maradt.A tekintetem játék közben mindig számon kérő és fensőbbséges csillogást kapott.Ez csak úgy jött,magától.
|
| |
|
|
| Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:34 | Üzenet # 667 |
 Shire
| Silver:
-Mit csinálsz?Középkori ló vagy aki a lovaggal indul a csatában hogy védje a hazáját?
|
| |
|
|
| ghxy | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:36 | Üzenet # 668 |
 Shire
| Blacky: Ránéztem a lábamra. Most fogtam fel, mekkora veszteség az, hogy nem mozoghatok úgy, mint például Premier. Szomorúan lehajtottam a fejem, majd dühösen belemartam sérült lábamba.
"Why so serious?"
|
| |
|
|
| Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:36 | Üzenet # 669 |
 Shire
| Premier: Döbbenten néztem rá. Hogy találta ki? -Mondhatni...-hajtottam le szégyenkezve a fejem. Nem akartam,hogy másik is rájöjjenek gyerekes játékomra,mivel semmi szükségem nem volt rá,hogy lebecsüljenek.Félrenézve arrébb ügettem,kicsit beljebb menve a fék között.
|
| |
|
|
| Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:37 | Üzenet # 670 |
 Shire
| Silver:
-Ne szomorkodj engem nem zavar.De nekem is van egy gyerekes dolgom....
|
| |
|
|
| Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:38 | Üzenet # 671 |
 Shire
| *fák Premier: Észrevetten Pearl-t,és még éppen elkaptam a furcsa mozdulatát.Szívem szerint odamentem volna hozzá,de féltem,hogy kinevetnének a többiek...hátha ők is látták,mit művelek.
|
| |
|
|
| Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:39 | Üzenet # 672 |
 Shire
| Silver:
-Megmondjam mi a gyerekes dolgom?
|
| |
|
|
| Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:41 | Üzenet # 673 |
 Shire
| Premier: Kíváncsian emeltem a tekintetem Silverre.-Mondjad!
|
| |
|
|
| ghxy | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:41 | Üzenet # 674 |
 Shire
| Blacky: Dühösen kirúgtam a lábammal. A szelíd, aranyos csikó eltűnt, helyette jött az ördög lova. Rúgtam, ágaskodtam, és meglepően agresszívnek mutatkoztam. Már majdnem szétcincáltam egy bokrot, mikor észrevettem Premier barna foltját. Észrevehetett... Kit érdekel, az életbe?! Kinevet, kinevet...!
"Why so serious?"
|
| |
|
|
| Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 19:44 | Üzenet # 675 |
 Shire
| Silver:
-Hát ő,hogy is mondjam...te leszel az első aki megtudja...tehát a neve:élénk fantázia.
|
| |
|
|
|