Szerep
|
|
Connemara06 | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 18:39 | Üzenet # 626 |
Shire
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3403
Állapot: Offline
| Silver:
A helyemről észre vettem Blackyt.Elmegyek.Gondoltam.Ahogy mentem el mellette egy Datolyát termő bokrot láttam.Eszek belőle.Gondoltam.Úgy álltam hogy ne lásson Blacky.
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 18:43 | Üzenet # 627 |
Shire
Üzenetek: 3980
| Blacky: Felriadtam. Nem bírtam fölállni. Miért kellett nekem lefeküdnöm?! -.- Észrevettem Silvert, ahogy igyekszik elbújni egy már alig élő bokor mögött. Hát, elbújni nem sikerült neki, az biztos. Hehe, nem véletlenül vagyok a legjobb bújocskázó! :D
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 18:45 | Üzenet # 628 |
Shire
| Silver:
Láttam hogy Blacky meglátott.Egyszer csak hirtelen beleharaptam a hátsójába. -Na megnézzük hogy ki a gyorsabb?Ennél a bokornál indulunk!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 18:48 | Üzenet # 629 |
Shire
| Moon: Ritmust váltottam, és különböző gyakorlatokat végeztem; meredek fordulás, farolás, stabil lépés száguldozás közben és még sokminden. Hirtelen ötlettől vezérelve felugrottam, és a bennem levő sok energia ösztönzött egy érdekes dologra...; rúgjak ki ugrás közben a hátsó lábaimmal... (capriole :)) Végülis sikerült megcsinálnom. Megfegyelmeztem magam, és folytattam a gyakorlatokat.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 18:50 | Üzenet # 630 |
Shire
| Fekete Tűz:
Agogy Moon felé közeledtem majdnem orrba vágott-Azért az orromra szükségem lenne még!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 18:51 | Üzenet # 631 |
Shire
| Blacky: -Csak azért hívtál ki, mert tudod, hogy úgyis lemaradnék. Nem megyek. Az orromra kötheted, hogy gyáva vagyok, béna vagyok, ostoba vagyok. De nem szeretném megterhelni a lábam-szóltam nyugodtan. Végülis nem fájt a harapása. Nem tudja, hol kell harapni.Hozzáadva (2011-10-27, 9:51 PM) --------------------------------------------- Moon: Felvetettem a fejem, és elsöpörtem Tűz mellett. Jobban vigyáztam, de tovább koncentráltam.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 18:53 | Üzenet # 632 |
Shire
| Silver:
-Jaj bocsi elfelejtettem a lábad!Ne haragudj!Egyébként azt akartam kérdezni hogy én elmegyek egy felfedezőtúrára.Akarsz jönni?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 18:54 | Üzenet # 633 |
Shire
| Blacky: -Semmi gond. Amúgy bocs, nem szeretnék. Minden száraz. Én biztonságban érzem magam Strangeréknél-böktem a ménes felé.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 18:56 | Üzenet # 634 |
Shire
| Silver:
-Oké,de tudod ez a ménes nagy lovai között lenne!Akkor se?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 18:59 | Üzenet # 635 |
Shire
| Blacky: -Mi lenne a felnőttek közt? Verseny vagy vándorlás?-értetlenkedtem.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 19:22 | Üzenet # 636 |
Shire
| Silver:
-Vándorlás!Emlékszel amikor kicsik voltunk a nagyok lábai között mentünk és egyszer-egyszer felbuktunk?Az volt ám a csikó kor!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 19:27 | Üzenet # 637 |
Shire
| Blacky: -Ja-mondtam, és nagy nehezen fölálltam. A meleg most szokatlanul nagy volt. Belefeküdtem a hűs vízbe.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 19:34 | Üzenet # 638 |
Shire
| Silver:
-Elmenjünk a sekély vízbe ahol ha leülünk se fulladunk meg?Hozzáadva (2011-10-27, 10:34 PM) --------------------------------------------- Angel:
Ahogy mentem nekem jött egy csikó-Te vagy Premier?Ha igen kérlek vezesd ide a sörényénél fogva Silvert.Beszélnivalóm van hozzá.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.10.27, 19:45 | Üzenet # 639 |
Shire
| Moon: Vágtáztam a tó körül, mikor manőverezés gyakorlási lehetőséget láttam; Angel képében. Majdnem Premiernek és Angelnek ütköztem, mikor meredeken megdőlve hirtelen elfordultam, és egy tökéletes kikerülést produkáltam. Utána tovább vágtáztam, ugrásváltást gyakorolva, hisz még hasznos lehet egyszer.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 14:27 | Üzenet # 640 |
Shire
Üzenetek: 2823
| Premier: -Rendben-bólintottam,majd elindultam megkeresni két társamat.-Ezüst!-ügettem mellé,és meghúzogattam a sörényét.-Angel hív,azt kéri,menj oda-mondtam.-Tudod mit?Találkozzunk mondjuk...-körbenéztem.-Annál a fánál!-egy picit messzebb lévő,magas,árnyékos pálmafára böktem.-Amire te végzel,mi is pont odaérünk.Neked jó?-néztem Pearl-re.
Mindig,általában,SOHA ;))
|
|
| |
ghxy | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 16:12 | Üzenet # 641 |
Shire
| Black: -Persze! Én megyek! ;D-vigyorogtam, majd elbicegtem a fához.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 16:21 | Üzenet # 642 |
Shire
| Premier: Mellette lépdeltem,majd vetettem egy oldalpillantást a tóból kimászó,víztől csöpögő kétlábúakra.-Elmehetnének végre...bár azt sem értem,hogy minek jönnek egyáltalán ide,ha tudják,hogy csak zűrzavart és bajt okoznak?
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 16:54 | Üzenet # 643 |
Shire
| Silver:
-Mi van Angel?Hozzáadva (2011-10-28, 7:53 PM) --------------------------------------------- Angel:
-Tehát...csak azt szeretném mondani, hogy túl bátor akarsz lenni.Ne menj az emberekhez még egyszer mert még csikó vagy! Hozzáadva (2011-10-28, 7:54 PM) --------------------------------------------- Silver:
-Oké.Ezzel elmentem Premierékhez-Mit csináljunk?
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 17:07 | Üzenet # 644 |
Shire
| Premier: -Sétálgatás?Hűsölés a nemlétezőtóban?Vagy menjünk vissza a barlangunkhoz?-soroltam.-Tényleg,kéne egy jó név az egész barlanghoz...
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 17:24 | Üzenet # 645 |
Shire
| Silver:
-Szerintem a neve:Csikó barlang.Hogy tetszik?
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 17:27 | Üzenet # 646 |
Shire
| La Vie: Elkezdtem körbeügetni a területet,hátha az emberek rafináltak voltak és hátrahagytak néhány csapdát.Most már nem is volt olyan meleg,és a nap is lement.Hozzáadva (2011-10-28, 8:27 PM) --------------------------------------------- Premier: -Kicsit sablonos...A Zug?-nevetnem kellett ezen a neven.-Zúg,mely a patánk alatt van...
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 17:33 | Üzenet # 647 |
Quarter horse
Üzenetek: 121
| Végignézve magamon megértettem miért néz rám mindenki olyan sajnálkozva. Elég szerencsétlenül néztem ki. Hosszú,selymes farkam most sáros csomókba tapadt össze egyetemben a sörényemmel. A hátamon sáros patakokban folyt a víz. Miután megláttam az embereket,szívemet elöntötte a tömény gyűlölet. "Ők voltak akik megkínoztak,megvertek és be akartak törni!" Erre hirtelen a hajdani gondozóm kedveskedő szavai jutottak eszembe,még kiscsikókoromból. -Mert ugye, sose törik be a vadló...-mondta nevetve,miközben engem ápolt.-az emlék fájdalmas érzést keltett bennem így rázkódva a fájdalomtól,elindultam fel a dombra,így látható maradtam ugyan,de elérni nem tudtak. (aki kitalálja honnan idéztem a dőlt betűs részben,kap valami kitüntetést a fórumon ^^)
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 17:33 | Üzenet # 648 |
Shire
| Silver:
-Jól hangzik.Na mit csináljunk?
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 17:39 | Üzenet # 649 |
Shire
| (Szilaj^^) Premier: -Semmit-feleltem nyugodtan,mintha ez teljesen normális dolog lenne.
La Vie: -Pirkadat!-nyerítettem oda barátnőmnek.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Péntek, 2011.10.28, 17:44 | Üzenet # 650 |
Shire
| (glogo: Szilaaaj :P :)) Blacky: -Szerintem legyen Silver Premier Pearl a neve-mondtam eltöprengve. - - - Moon: Egy ideje vágtáztam. És még nem kezdtem fáradni! Visszatértem a ritmusgyakorlatokra, és megfigyeltem, melyik ritmust bírom ki a legtovább, leggyorsabban. Elégedett prüszkölés közepette ügettem fel a dombra. Akadályok után néztem. Kb. két mérfölddel arrébb találtam egy jó kis akadálypályát. Nekifutottam, és gyakorolni kezdtem. - - - Zafír: Felbaktattam a dombra,és meghúzódtam egy három öt oldalról védett (alul,fölül,hátul,oldalt) üregben, ahol legnagyobb megelégedésemre csak én fértem el. Persze szegény berberek vonakodva, de elmentek.
"Why so serious?"
|
|
| |