Hokalovi Blog

Blog

Nyitólap » 2011 » Október » 15 » Chat játékok
10:15
Chat játékok
Sziasztok! Ma (2011, október 15.) egy kis barchoba játékot tartanék. Program:

18:45 - Játékosok várása, és egy kis dumcsi
19:00 - Játék kezdése: Barcoba party (Nemtudom mikor lesz vége)

Játékszabályok:
Barchoba (Játék közben is be lehet szállni)
Gondoltam egy szóra... Kitalálod? Azt a valamit, amire gondoltam körül kell kérdezni. Pl.: Kék? Nagy? Vasból gyártják? Növény? Tárgy? Dísz? Szép...? Stb, de csak olyan kérdések, amivel én igennel, vagy nemmel tudok válaszolni. Aki konkrétan rákérdez a szóra (Pl.: Víz? Szoknya? Monitor? - Az kiesik. Ha pedig úgy kérdezed, mint kisebb csoport (Pl én a shetlandi pónira gondoltam, és te megkérdezed, "ló?"), akkor ezt tudasd velünk.) Minden kör nyertese 2.000 Zsz nyereményben részesül.

Kő-papír-olló (Játék közben nem lehet beszállni)
Mikor elszámolok háromig, mindenki leírja... Kő, papír, vagy olló? Csak egyet írhatsz. Nem mondom el, hogy pontosan milyen szabályok lesznek, csak miután leírtátok a szavakat, különben ki lehetne következtetni, ki nyer. Egyébként ilyenek lesznek: "Nézd az alattad lévőt" "Nézd a kettővel feletted lévőt" "Nézd a veled azonos színnel írókat"... stb... Amikor már csak ketten vagytok, beugratós lesz a vége. Minden játék nyertese 1.000 Zsz nyereményben részesül. FONTOS! Egy kör alatt azt értem, amikor az adott Kő-papír-olló játékban már csak egy ember maradt... A nyertes!

Gondoltam egy számra... (Játék közben is be lehet szállni)
Írj annyi számot, amennyit csak tudsz, és amíg valaki nem találja el, nincs vége. A szám mindíg két jegyű lesz. A Nyertes 1.000 Zsz nyereményben részesül.

Gondoltam egy számra... Version 2 (Játék közben is be lehet szállni)
Mindenki csak EGY számot írhat, és aki a legközelebb jár hozzá, az nyer. A szám 1-2 jegyű lehet. A nyertes 500 Zsz nyereményben részesül.

Szójáték (Játék közben nem lehet beszállni)
Lovas szavakkal játszunk. A szavak ismétlődhetnek, de mindenkinek 10 mp-je van szót írni. Aki játszik, az chaten ilyen nevet ad magának: Anonymus_jatszom - (Az Anonymus helyett a saját eddigi chat nevedet írod) Aki nem játszik, vagy kiesett, az csak simán Anonymus lesz. Úgy megyünk sorban, ahogy a nevek vannak, föntről lefelé. A nyertes 5.000 Zsz nyereményben részesül.

A JÁTÉK CHATSZOBÁJA ITT ÉRHETŐ EL.
(Belépéshez katt a linkre, írd be a kívánt nevet, majd nyomd meg a "go" feliratú gombot.)
Kategória: Hokalovi blog | Megtekintések száma: 2463 | Hozzáadta: Bocipaci | Helyezés: 5.0/3
Összes hozzászólás: 6
6 C.L. R. M.  
0
SZEVASZTOK

5 Avijit  
0
Moni, annyi hesleybitest engedj meg, hogy mar tavaly ki lehet probalni Riminiben a Krankinget , de iden valoban sokkal nagyobb teruletet rendeztek be Johnny G-ek

4 ghxy  
0
Ez jó volt :)

3 eszter1999  
1
ok a következőben én is részt vehetek?

2 DodóPaci  
1
Dejólesz! :)
Remélem elbírok jönni! :)

1 Bocipaci  
1
A játékok szavazás alapján következnek.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]