Szerep
|
|
Petra | Dátum: Szombat, 2011.11.19, 23:22 | Üzenet # 1776 |
Quarter horse
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 117
Állapot: Offline
| Shaphira: -Hát, Vie aztán aktív-hökkentem meg, de utána elmosolyodtam. -Úgy látszik, hamarosan én is éjjel száguldozni fogok...-vigyorogtam pajkosan.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.19, 23:23 | Üzenet # 1777 |
Shire
Üzenetek: 3980
| Blacky: -Öhm... Egy nap az... Hány óra? Az... 163 óra... Nem. Az túl sok. Akkor... 72 perc... Az meg túl kevés... Mindegy, igen-vigyorogtam.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.19, 23:27 | Üzenet # 1778 |
Shire
Üzenetek: 2823
| Stranger: -Kész örömhír-vigyorogtam.-Hiszen akkor még többet aludhat a társaság,ha egyszerre ketten repülitek körbe őket!Hozzáadva (2011-11-20, 2:27 Am) --------------------------------------------- Messos: -Maradjunk az egy óránál,az egyszerűbb-vigyorogtam.-Kíváncsi vagyok,azóta történt e valami...tudod mit?-álltam meg,majd egy pillanatra elgondolkodtam.-Olyan nagy ez a barlang,és annyi járata van...a folyosók néhánya valószínűleg egészen a ménesig elnyúl,szóval ezt ki is használhatnánk,ha találunk egy üreget...
Mindig,általában,SOHA ;))
|
|
| |
Petra | Dátum: Szombat, 2011.11.19, 23:27 | Üzenet # 1779 |
Quarter horse
| Shaphira: -Hát igen... Majd beletörődnek, hogy két tornádó is zavarja őket-kacsintottam cinkosan Strangerre. -Fúh, hát most úgy futnék-nyugtalankodtam. Lábaimban az ismerős remegést éreztem, mikor futni vágyok.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.19, 23:28 | Üzenet # 1780 |
Shire
| Blacky: -Hmm... Mit értesz az üreg találása alatt?
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.19, 23:32 | Üzenet # 1781 |
Shire
| Admissos: -Egyszerű.Első lépés:megtalálni a megfelel folyosókat,velük együtt a rejtett üregeket.Így mi másodpercek alatt lehetünk a ménesben,majd válhatunk köddé-magyaráztam.-Második lépés:könnyű vicc.Véletlenül valaki észreveszi,hogy belecsíptek,de nincs a lába közelébe senki,csak egy bokor...mely alatt lehet,egy üreg van,csikókkal.Hozzáadva (2011-11-20, 2:32 Am) --------------------------------------------- Stranger: -Felőlem söpörd végig a tájat,csak ne körülöttem,mert akkor kinyuvadok-mosolyogtam.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.19, 23:37 | Üzenet # 1782 |
Shire
| Blacky: -Mwahahaaa ez jó!-vigyorogtam.-Most alszunk vagy elkezdjük a keresést?
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.19, 23:39 | Üzenet # 1783 |
Shire
| Admissos: -Én szunyálok,az 100-mosolyogtam.Elértük a színpadot,majd felmentünk a lépcsőn.Én az egyik oldalon lefeküdtem,és még vetettem néhány pillantást az ablakon át az égre. (a válaszod még megvárom,azt megyek:))
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.19, 23:40 | Üzenet # 1784 |
Shire
| Blacky: -Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, de álmos vagyok-motyogtam, majd szétterpesztett lábakkal horkolni kezdtem. Ámomban még nyihogtam is két horkantás között (xD ^^)
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.11.19, 23:41 | Üzenet # 1785 |
Shire
| (xDD Na Csüssz,vagy hogy van nímetűl,Adios,a spanish-ek legyenek veletek XDBye^^<333)
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.11.19, 23:46 | Üzenet # 1786 |
Shire
| (Elköszönésem ISTENI megfogalmazása Szent fórumunkban olvasd, Ó Zamír, ki Szikrázó patákon vágtázó fenséges hátas nyergében ülsz, mint egy zsák krumpli, és élvezed félistenséged, aludd ki magad, rézfelhőiden xD)
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 10:21 | Üzenet # 1787 |
Shire
Üzenetek: 3403
| Silver:
Szerencsére a titkos helyem elzárt volt.Úgy láttam régen egy másik csikó is volt itt.Találtam még egy boxot vagy valami olyasmit.Egyedül voltam.Volt egy ,,ablakom˝ amin kinéztem.Nem láttam a ménest.Tovább mentem a ,,Silver Parkban'' végül még egy kis ,,vályút'' és ,,patamosót'' is találtam.A vályúba a víz egy kis patakból ment.Egy követ elmozdítottam és a vályú meg telt vízzel.Úgy gondoltam szedek datolyát és idehozom.Találtam egy másik kijáratot.Kimentem.Próbáltam úgy menni nehogy Verbe észre vegyen.Szedtem 6 ággal a gyümölcsből.Ágastól bevittem.Bevittem, bevittem az én második otthonomra.
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 10:36 | Üzenet # 1788 |
Shire
| (Hat ágat bír el??? x''D) Blacky: Fölálltam, és elégedetten körülnéztem. Hirtelen csöpögő hangra lettem figyelmes. A színpad bal oldalából jött a hang. Óvatosan odalépkedtem. Egy kis bemélyedés volt a falban. Elhatároztam, szólok Messosnak; lehet, itt elkezdhetjük az üreg vájását. (Pls most csak Blacky vegye észre, oks? :)Silver most úgyis el van foglalva...:))
Moon: A fűben hemperegtem. Mikor a vízben lemostam magamról a port, gyönyörűen néztem ki... Szőröm csillogott, és nem lehetett nem észrevenni a szép fénylést, ahogy a nap sugarai rám sütnek... Ügetni kezdtem; sörényem és farkam úszott utánam a levegőben.
Zafír: Most kivételesen nem rohangáltam, hanem nyugodtan legeltem.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 10:38 | Üzenet # 1789 |
Quarter horse
| Shaphira: Szőrzetem makulátlan volt, de igazából nem érdekelt, hogy nézek ki. Lassan vágtázni kezdtem, hogy bemelegedjek.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 10:41 | Üzenet # 1790 |
Shire
| (Nyugi Silver most nem is akar velük lenni.)
Angel:
Nem messze Zafírtól legeltem én is.Közben azon gondolkodtam hogy lehet a régi ménesem.
Fekete Tűz:
Felébredtem.Elmentem egyet úszni a mély vízbe.
Silver:
Elkezdtem kipróbálni az ugrató pályát.Egy kezdőnek nehéz,talán kicsit még a haladóknak is.,,Gyorsan'' végig vágtáztam rajta, aztán a vályúba vizet engedtem majd ittam.Utána kipróbáltam a díjlovagló és a szlalom pályát.Végül elmentem a ,,boxba"pihenni.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 10:45 | Üzenet # 1791 |
Shire
| Blacky: Messos még aludt, így elmentem az ugratópályára. Sántítva próbáltam venni az akadályokat; csodák csodájára sikerült is.
Moon: Vidáman ügettem a vízparton. Mikor kezdett melegem lenni, inni kezdtem. A tó közepébe úsztam, és ott is ittam egy kicsit, majd újból kimásztam a partra. Szőrzetem még jobban szikrázott.
Zafír: Vidáman hemperegni kezdtem.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 10:47 | Üzenet # 1792 |
Quarter horse
| Welle: A tó körül sétálgattam.
Shaphira: Vidáman vágtáztam a sekély vízben. Patámmal felfröcsköltem a vizet, amik gyémántként szikrázva hullottak alá.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 10:48 | Üzenet # 1793 |
Shire
| Silver:
Elmentem jobban körülnézni.Találtam egy ,,lépcsőt" elkezdtem le-fel ugrálni.Aztán kimentem a titkos helyemről.Visszamentem lépkedve.Kezdtem elhaladni Pearl-ék előtt.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 10:50 | Üzenet # 1794 |
Shire
| Blacky: -Hy!*-köszöntem vidáman Silvernek.
(ejtsd: Háj!)
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 11:16 | Üzenet # 1795 |
Shire
| Silver:
-Szia.Tetszik a Stadionod?-A stadion szót erősebben mondtam.-Mert nekem nagyon a Silver Parkom!
|
|
| |
Petra | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 11:17 | Üzenet # 1796 |
Quarter horse
| Shaphira: Egy mozdulattal megálltam és inni kezdtem.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 11:17 | Üzenet # 1797 |
Shire
| Blacky: -Igen, tetszik-nyomtam meg én is a tetszik szót.-Miért kérdezed?
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 11:33 | Üzenet # 1798 |
Shire
| Messos: Én még mélyen aludtam,fejemet egyik mellső lábamra hajtva szuszogtam,még Pearl és Silver hangjára sem ébredtem fel.(de cukiii*.*)
Verbe: Stranger mellett álldogáltam.
La Vie: Szokásos reggeli sprintemet tartottam.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 11:37 | Üzenet # 1799 |
Shire
| Blacky: Türelmetlenül jártam az emberek körében nevezett "néptánc" egy részletét. Ha a dobolásra nem ébred fel Messos, akkor sivatagi álmot alszik.
Zafír: Virgoncan felugrottam. Bakolva vágtáztam, majd felágaskodtam, de a lendülettől hátraestem. Rögtön felugrottam és megráztam magam.
Moon: A tó körül ügettem.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Vasárnap, 2011.11.20, 11:40 | Üzenet # 1800 |
Quarter horse
| Shaphira: Megálltam legelni, de nem sokat pihentem, rögtön szélvészként vágtázni kezdtem a tó körül. A nyaktörő sebességet nagyon élveztem, így meglepődve fékeztem le, mikor majdnem beleütköztem Vie-be. Elámultam, hogy mennyiszer tud lábat váltani, majd újra megiramodtam.
|
|
| |