Szerep
|
|
glogobaba | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 21:59 | Üzenet # 1051 |
Quarter horse
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 121
Állapot: Offline
| -Igen,Za-Zafir,sokkal jobb.-mondtam tiszta,de fáradt hanggal.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 22:00 | Üzenet # 1052 |
Shire
Üzenetek: 3980
| Blacky: -Eh, nem érdekel-mormogtam.Hozzáadva (2011-11-02, 1:00 Am) --------------------------------------------- Zafír: -Akkor jó -mosolyogtam.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 22:01 | Üzenet # 1053 |
Shire
Üzenetek: 3403
| Silver:
-Patkó!Nézd!Kivettem a vízből.-És tiszta.De úgy látom ez téged nem érdekel.Ezzel a patkó nagy csattanással a vízbe hullott-Nyugodtan ugord csak az akadályaidat.Addig én Vízbe allítok akadályokat.
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 22:03 | Üzenet # 1054 |
Shire
| Blacky: Dühösen felágaskodtam. Tudtam, hogy ezt sértésnek szánta. Silver oldalára csaptam a patáimmal, majd elvágtáztam.
"Why so serious?"
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 22:03 | Üzenet # 1055 |
Quarter horse
| -De tennél nekem egy szívességet?-kérdeztem. -Jó lenne,ha nem engednétek a ménest annak a sziklának a közelébe.Nagyon veszélyes,főleg a csikókra nézve,mert én is kivágtam ott az oldalamat.-böktem az orrommal a fájdalmasan vérző pontra az oldalamon.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 22:04 | Üzenet # 1056 |
Shire
| Silver:
Elügettem Black Pearl mellett.Egy rejtett kis patakhoz indultam.Köveket gurítottam bele,eleve két kaktusz már benne volt.Volt két gödör.Három kis kimagasodás.Meg egy óriási gödör.10 akadályos pálya!
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 22:04 | Üzenet # 1057 |
Quarter horse
| / szóismétlésO.o /
|
|
| |
ghxy | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 22:05 | Üzenet # 1058 |
Shire
| Zafír: -Hát ömm, okééé, de igazából Stranger a vezér, ő tilthat csak meg a ménesnek bizonyos dolgokat, de jó. Vigyázok, hogy ne nagyon menjenek arra.
"Why so serious?"
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 22:05 | Üzenet # 1059 |
Quarter horse
| (magamnak mondtam)
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 22:06 | Üzenet # 1060 |
Shire
| Silver:
Mostanába elég furán vagyunk meg egy más mellett Pearl-al.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 22:08 | Üzenet # 1061 |
Shire
| Blacky: Rájöttem, mit akar Silver. A kis másoló! Dühösen belelöktem a vízbe Silvert. Rá is rúgtam, eltaláltam az oldalát. Végül még egyet löktem rajta, mire beleesett a kaktuszba.Hozzáadva (2011-11-02, 1:08 Am) --------------------------------------------- (ugye Blacky eltalálja Silvert, szal nem gyógyul meg egykettőre!) Blacky: Kivágtáztam a barlangból, otthagyva a szenvedő Silvert.
"Why so serious?"
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 22:09 | Üzenet # 1062 |
Quarter horse
| a szóismétlést xD -oké-válaszoltam,majd megpróbáltam követni. Többé-kevésbé sikerült is.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 22:11 | Üzenet # 1063 |
Shire
| Zafír: Elügettem a sziklához, és elé görgettem egy követ, amit semelyik (!!!) ló sem tudott átugrani. Ezzel jeleztem, hogy veszélyes a sziklán tartózkodni.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 22:22 | Üzenet # 1064 |
Shire
| Silver:
-Ez meg akart ölni engem!Ki ugrottam majd amikor megláttam neki ugrottam majd elterítettem a földön...Hozzáadva (2011-11-02, 1:20 Am) --------------------------------------------- Silver:
-Megszólalsz? Hozzáadva (2011-11-02, 1:22 Am) --------------------------------------------- Silver:
-Szólalj!
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 10:21 | Üzenet # 1065 |
Shire
Üzenetek: 2823
| Premier: Egykettőre a két kanca között teremtem,így Silver nem lökte föl Pearl-t,hanem csak engem lökött meg.-Befejezni,de most!-sunyítottam barátaim felé.-Megkergültetek,vagy mi ütött belétek?!Hozzáadva (2011-11-02, 1:21 PM) --------------------------------------------- Stranger: Láttam,hogy a csikók egymásnak rontanak,de nem szóltam közbe.Nekik is lehet rossz napjuk,és ezt jeleztem a többieknek is,hogy hagyják őket.
Mindig,általában,SOHA ;))
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 10:30 | Üzenet # 1066 |
Shire
| Blacky: Villámgyorsan megkerültem Premiert, meglöktem, úgy, hogy el is esett. -Te másoló! TE! MIT KÉPZELSZ MAGADRÓL?! *píííp*-vinnyogtam. Mikor felállt, dühösen sziszegtem oda neki: -Utállak... És remélem ezt FELFOGOD úgy, hogy a fejedben nincs semmi, csak pár apró kaktusz! Végül elvágtáztam. Olyan gyorsan, hogy utol se értek engem a csikók. Elrejtőztem egy apró üregben, ami történetesen három szikla volt egymásnak gurítva. Így csak én fértem be, és fekete szőrzetem miatt nem is voltam észrevehető.Hozzáadva (2011-11-02, 1:30 PM) --------------------------------------------- *mármint Silvert löktem meg
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 11:19 | Üzenet # 1067 |
Shire
| Premier: Pearl után néztem,majd Silverre.Sóhajtottam,majd elszorult szívvel ügettem vissza a ménesbe. Volt egy olyan érzésem hogy holtágra kerültem.Tudtam,hogy barátaim számon fogják kérni,hogy melyikük mellé állok...
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 14:40 | Üzenet # 1068 |
Shire
| Blacky: Eldöntöttem, egyedül leszek; tudomást sem veszek Premierről vagy Silverről. Inkább barátkozom Black Rose-al. Ő annyira barátságos csikó! És neki is fekete szőre van, mint nekem. Meg egyidősek vagyunk! Ugyanolyan tulajdonságunk van Kimásztam az üregből, és megkerestem a fekete kancacsikót. Természetesen rögtön játszani kezdtünk. - - - Moon: Láttam a csikókat, és tudtam is, min vesztek össze. Magamban igazat adtam Pearlnek. Silver másolt róla... - - - Zafír: Felváltottam az egyik társamat őrködésben. Szegény nagyon megszomjazott és fáradt volt.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 14:44 | Üzenet # 1069 |
Quarter horse
Üzenetek: 117
| (eltörött kantár? ) Vágtában közelítettem meg a hegyeket. Hamarosan fölém magasodva néztek le rám. Elértem a folyót! Odagaloppoztam a vízhez, és ittam belőle. Majd a fűbe hemperegtem, és fekve legelni kezdtem.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 15:06 | Üzenet # 1070 |
Shire
| Premier: Úgy gondoltam,hogy jobb,ha egyedül maradok.Semmi szükség nem volt még egy veszekedésre,úgy tűnt,ez egy ideig így is lesz...Vágtába kezdtem,majd egy hosszú,őrült vágtába fektettem elkeseredettségemet,majd felágaskodva megálltam.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 15:25 | Üzenet # 1071 |
Shire
| Blacky: Ugróversenyre hívtam Rose-t. Felállítottunk egy akadálypályát: ki tud magasabbat ugrani? Az első forduló ez volt. Nagyon jól szórakoztunk. Ezt Rose nyerte, de a második fordulóban (Ki tud szélesebbet ugrani?) én voltam az első. Az utolsó menetben döntetlenben szerepeltünk. Ott ugyanis az idő számított. Rose gyorsan vágtázott, és úgy ugratott, én viszont levágtam a kanyarokat. A verseny után kőgörgetőset játszottunk. Nagyon unatkoztunk, így az volt a lényeg, hogy minél jobban felidegesítsük La Viet, Strangert, vagy Zafírt. Görgettük is előttük a sziklákat, idegesítőek is voltunk.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 15:31 | Üzenet # 1072 |
Shire
| Stranger: Jót mulattam a csikókon.Azért kőgörgetéssel nehogy már felisegesítsenek...
La Vie: -Befejezhetnétek...-mordultam rájuk türelmetlenül.(még tanulja Stranger-től a türelmességet xD)
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 16:19 | Üzenet # 1073 |
Shire
| Blacky: -Hehe, Vie már kezd idegeskedni-súgtam oda cinkosan Rose-nak (pls Rose ne legyen senkié! *-*) Eszembe jutott valami. Egy korábbi akadályként használatos kaktuszt kidöntöttük Rose-al, és rágurítottuk Strangerre. Szegény úgy nézett ki, mint egy sündisznó...
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 16:22 | Üzenet # 1074 |
Shire
| Stranger: A kicsik felé sunyítottam.-Azért pofátlankodni nem kell,Black Pearl!-szóltam rá határozottan.-Ne a felnőtteken játszatok!-elkezdtem kihúzogatni magamból a tüskéket,és éreztem,hogy oldalamon végigcsorog a vér.Ennyi baj legyen...-gondoltam,majd leügettem a patakhoz.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szerda, 2011.11.02, 16:28 | Üzenet # 1075 |
Shire
| Blacky: -Hehe-nevettem, majd visszarugdostuk a kaktuszt. Már nem is fájt a sánta lábam. Igazából olyan volt, mintha sántítva tanultam meg volna mindent. Rose-al kiszemeltünk magunknak egy üreget. belebújtunk. Mi volunk a legkisebb csikók, így befértünk, de azért nagyon kellett rogyadoznunk. A nagyobbak már nem tudtak volna bejönni. -Rose! Ez egy barlang!-kiáltottam vidáman. Elhatároztuk, hogy ez lesz a "bázisunk". Volt fű meg víz, és nagy-nagy tér, meg játékszerek (a mintát a Feral Heartről vettem xD), például sziklák. A folyót meg át lehetett ugrálni, és két bejárat volt, mindkettőn csak én meg új barátnőm fértünk be meg ki.
"Why so serious?"
|
|
| |