Szerep
|
|
Connemara06 | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 22:05 | Üzenet # 951 |
Shire
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3403
Állapot: Offline
| Tűz:
-Moon kérlek ne érts félre.Ha akarod maradhatunk csak barátok.Dönt te!Hozzáadva (2011-11-01, 1:05 Am) --------------------------------------------- Silver
-Elmondtam.
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 22:05 | Üzenet # 952 |
Shire
Üzenetek: 3980
| Moon: -Mit akarsz tőlem?-fordultam hozzá. Szemem szikrázott, ami ijesztő külsőt adott nekem.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 22:07 | Üzenet # 953 |
Shire
| Tűz:
-Nem érted?Barátok legyünk csak vagy több?Hozzáadva (2011-11-01, 1:07 Am) --------------------------------------------- Silver:
-Blacky?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 22:07 | Üzenet # 954 |
Shire
| Blacky: -Tessék. - - - Moon: -Legfeljebb barátok.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 22:11 | Üzenet # 955 |
Shire
| Angel:
-Vie?Hozzáadva (2011-11-01, 1:08 Am) --------------------------------------------- Tűz:
-Akkor most nyugodj le!Tudod mit?Elmék Stranger mellé... Hozzáadva (2011-11-01, 1:09 Am) --------------------------------------------- Silver:
-Aztán elmondtam Vie-nek.Jaj, csak el ne mondja másnak!De legfőképp Hercegnő ne tudja meg! Hozzáadva (2011-11-01, 1:10 Am) --------------------------------------------- Silver:
-Erre mit szólsz? Hozzáadva (2011-11-01, 1:11 Am) --------------------------------------------- (Mentem ezt majd holnap folytatjuk!Jó éjt!)
|
|
| |
ghxy | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 22:19 | Üzenet # 956 |
Shire
| Blacky: -Ömm... Oh... Áh... Izé... Ja... Hát... Bátor tett volt-fejeztem be végül. Nagyon vártam végre egy vágtát, ahol akadályok kerülnek elém... - - - Moon: -Ömm... Jó-válaszoltam, majd előreügettem. Sörényem és farkam selymesen hullámzott mögöttem a levegőben. - - - Zafír: Megszagoltam egy kupacot. Trágya volt. Friss trágya. -Járt erre egy ló, egy kanca!-kiáltottam.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 22:41 | Üzenet # 957 |
Shire
| Silver:
-Na most már itt az idő a te titkodra!Súgd a fülembe!Nyugi nem mondom el!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 22:54 | Üzenet # 958 |
Shire
| Blacky: -Íííím... De ez...-haboztam. -Na jó. Egy szót mondok, de többet nem: díjugratás-súgtam.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 10:20 | Üzenet # 959 |
Shire
Üzenetek: 2823
| La Vie: -Igen?-néztem Angelre.-Megérkeztünk!-nyerítettem fel. Hatalmas,közel öt méter magas sziklák tornyosultak felénk,úgy egy tucatnyi volt a csoportban.A hegyek még messze voltak,de valószínűleg itt 2 napos pihenőt tartunk,amíg tovább megyünk...
Premier: Bevágtattam az egyik szikla árnyékába.
Stranger: Megkönnyebbülten felsóhajtottam majd odatereltem a ménes a sziklákhoz,utána víz után néztem.Hamarosan találtam az egyik tövében egy elég széles,mély vizű patakot,és ez ahogyan sejtettem,az előző forrásnak eleje volt,amit találtunk.
Mindig,általában,SOHA ;))
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 11:33 | Üzenet # 960 |
Shire
| Silver:
-A díjugratást szereted?Ez nem ciki!De, ugye nem akarsz az emberekhez menni?Náluk van úgynevezett karámugratás amikor nem ülnek a lovon és olyan mintha te is ezt csinálnád.Hozzáadva (2011-11-01, 2:33 PM) --------------------------------------------- Silver:
-Nézd Blacky!Itt vagyunk!
-------
Angel:
-Csak tudod Vie, mostanában Silver fura.Láttam hogy mondott neked valamit.Valami baj van?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 12:17 | Üzenet # 961 |
Shire
| Blacky: Odasántikáltam a vízhez, és ittam. - - - Zafír: Meghemperegtem az egyik szikla árnyékában. - - - Moon: Gyorsan felhörpintettem magamnak azt a vízmennyiséget, amennyire szükségem volt, majd letelepedtem egy szikla tövébe.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 12:20 | Üzenet # 962 |
Shire
| Silver:
-Mit csináljunk Pearl?Együnk barackot?
|
|
| |
Zamír | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 12:56 | Üzenet # 963 |
Shire
| (Hogyan ennének barackot,amikor csak egy tucat szikla,néhány kaktusz,meg egy patak van a közelükben?xDNem oázisban vannak,csak egy út menti sziklacsoportnál.) La Vie: Angelre néztem.-Nincs semmi baj-mosolyogtam.-Csak azt kérdezte,jöhet e mellettem,de aztán mégis hátrasorolt Blacky-hez.
Premier: Az árnyékban álltam egy sziklának dőlve barátaimtól nem messze.
Stranger: Felcaplattam az egyetlen olyan szikla tetejére,aminek lapos volt a teteje és árnyékos,majd a ménest és s távolt figyeltem.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 13:10 | Üzenet # 964 |
Shire
| Blacky: -Barackooot? Te megkergültél?-néztem döbbenten Silverre.Hozzáadva (2011-11-01, 4:10 PM) --------------------------------------------- Zafír: Körüljártam a sziklákat. Végül találtam még egy lótrágyát, nem messze a víztől. -Hmm... Ez is... Egy kanca járt erre!-szaglásztam meg. - - - Moon: A szikla tövében növő gyér füvet legelésztem. - - - Blacky: Elügettem a forrástól, majd kinéztem magamnak pár tárgyat. Ami mozdítható. Elgörgettem egy elpusztult kaktuszt, néhány nagyobb követ, és ástam két gödröt. Végül iggazi akadálypályát hoztam létre. Nem kedveltem az embereket, de muszáj volt a hátamra képzelni egyet. Szerszámok, minden volt rajtam, ami kellett. Kecsesen ügettem egy kört, majd zászlós farokkal lendületesen vágtázni kezdtem. A hátamat kidomborítottam, a nyakamat behajlítottam (olyan póz, mint a támaszkodásnál), és összeszedetten megindultam az első akadály felé.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 13:49 | Üzenet # 965 |
Shire
| Verbe: Fél szemmel Pearl-t figyeltem. Kíváncsi voltam,az összes akadályt átviszi e hibátlanul.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 13:57 | Üzenet # 966 |
Shire
| Silver:
-Ó, de ügyes Blacky!Remélem megengedi hogy én is végig menjek rajta....
|
|
| |
ghxy | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 14:01 | Üzenet # 967 |
Shire
| Blacky: Az első akadály felé vettem az irányt: egy széles kő. Sántikálva futottam neki, majd elrugaszkodtam. Átvittem az akadályt. Utána jött egy kőhalom. Könnyedén átrepültem, ahogy a kiszáradt kaktuszt is. Egy kisebb szikla jött. Nem vettem észre Premier kíváncsi pillantásait, sőt, azt, sem, hogy Stranger mögött vágtázom. Csak a veszélyes akadályra koncentráltam. Szélesebb volt, mint a kaktusz, és a kőhalom is nagyobbra sikerült. Egy egészséges csikónak is megerőltetés lett volna hibátlanul átvinni. Szemügyre vettem az akadályt. A kőhalmot egy mély gödörkarika zárta körül, mint a várakat a várárok. Kiszámítottam, hol rugaszkodjak el. Mikor arra a pontra értem, nem a jó lábam volt elől. Amolyan "jobblábas" csikó vagyok, ami annyit jelent, hogy jól ugrani csak akkor tudok, ha a jobb első lábam kerül előre. Egy apró vágtaugrással lábat váltottam, amitől elvesztettem a lendületem. Egy méternyi hely maradt az elrugaszkodási pontig. Bátran gyorsítottam, majd ugrottam. A lábam felhúztam, és végül átértem. Magasan a kövek fölött ugrottam át az akadályt, ám én ezt nem tudtam. Sántítva vágtáztam egy tiszteletkört a képzeletbeli közönség előtt.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 14:08 | Üzenet # 968 |
Shire
| Silver:
-Blacky!Ügyes voltál!Én is végig mehetek rajta?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 14:10 | Üzenet # 969 |
Shire
| Blacky: -Felőlem... De vigyázz az utolsóval-figyelmeztettem.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 14:14 | Üzenet # 970 |
Shire
| Silver:
-Rendben!Kiáltottam.Elindultam vágtában az első akadály elé.Szép ívben átrepültem felette.Majd a másodikat is.A harmadikat is.A negyedik vagy is az utolsó akadály, nagy volt.Végül magasan felette ugrottam át.Végül láttam még egy nagyobb gödröt.Az is át ugrottam majd vágtáztam egy kört.-Milyen volt Blacky?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 14:20 | Üzenet # 971 |
Shire
| Blacky: Silverre hunyorítottam. -Amint látom megerőltető volt... Nem?-Silver zihált, és csatakos volt. Én is, de én többet gyakoroltam, mint ő. Nem tagadhatta le, hogy nehéz volt, de amúgy is eredetileg a saját kategóriámba építettem. -Amúgy jó.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 14:37 | Üzenet # 972 |
Shire
| Silver:
-Nem nem volt.Csak az a gödör amit találtam azután az volt.De Blacky?Most mit csináljunk?
|
|
| |
Zamír | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 16:59 | Üzenet # 973 |
Shire
| Premier: -Hát,azért én se maradok ki a jóból-ügettem hozzájuk mosolyogva.-Szabad?-néztem pearl-re majd a pályára.Hozzáadva (2011-11-01, 7:59 PM) --------------------------------------------- (megyek enni,aztán leszek:))
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 17:45 | Üzenet # 974 |
Shire
| (OK!)
|
|
| |
Zamír | Dátum: Kedd, 2011.11.01, 17:58 | Üzenet # 975 |
Shire
| (vok)
|
|