Szerep
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.10.30, 22:22 | Üzenet # 826 |
Shire
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3980
Állapot: Offline
| Blacky: -Hüh-he-hüh-he... Persze... Aha-lihegtem, majd felpuffasztottam az arcom, hogy ne fulladjak meg. Közben perrsze véletlenül bandzsítottam is.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.10.30, 22:25 | Üzenet # 827 |
Shire
Üzenetek: 2823
| (Szia!)
Mindig,általában,SOHA ;))
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.10.30, 22:27 | Üzenet # 828 |
Shire
| (jah, szia Conne asszem én is mek alukálni xD )
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.10.30, 22:28 | Üzenet # 829 |
Shire
| (Én megyek,most is csak sunyiban vagyok még itt xDSziasztok,jó éjt,álmodjatok szépeket,Premier Verbe legyen veletek,ByeBye!^^)
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 08:26 | Üzenet # 830 |
Quarter horse
Üzenetek: 121
| (úristen de régen voltam itt.O.o valaki elmagyarázná,mi történt,mert tíz oldalt nem nagyon szeretnék visszaolvasni...x))
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 11:21 | Üzenet # 831 |
Shire
Üzenetek: 3403
| Silver:
Mentem a ménesben.Előre mentem Vie-hez.-Jöhetek itt melletted?
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
Zamír | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 11:31 | Üzenet # 832 |
Shire
| La Vie: Szótlanul bólintottam,és tovább ügettem.Továbbra is a vágtámnál látott képen merengtem,mely még mindig ott lebegett a szemem előtt mint egy ködfátyol,hangtalanul.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 12:05 | Üzenet # 833 |
Shire
| Silver:
Mentem és csak mentem Vie mellett.Egyszer valami szagot meg éreztem.Szótlanul kezdtem a ménes szélén menni addig amíg nem ütköztem Premierbe.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 13:25 | Üzenet # 834 |
Shire
| Blacky: Felpuffasztott arccal ugráltam tovább három lábon. Elég fárasztó volt. - - - Moon: Élveztem a ménessel az együttlétet. Ahogy körülvesznek a fajtársaim... - - - Zafír: A szaglásom elég fejlett volt, és mivel megláttam valami érdekeset, egy kis sötét sziklához ügettem. Igazam volt: egy prérifarkas nézte éhes szemmel a csikókat, hogy melyiket lenne érdemes felfalni. Sunyítottam, és kicsit megkergettem a prérifarkast, majd meguntam, és elüldöztem. Visszaügettem a ménes szélére.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 13:45 | Üzenet # 835 |
Shire
| Tűz:
Csak egy ló választott el Moon-tól.El kell mondanom neki valami fontosat...
|
|
| |
Zamír | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 13:46 | Üzenet # 836 |
Shire
| Stranger: Hálásan bólintottam Zafír felé és elismerő pillantást küldtem felé.Én annyira el voltam foglalva a lassúbbakkal,akik folyamatosan lemaradtak,hogy észre sem vettem a veszélyt.
Premier: -Hé,lassabban,Ezüst!-mosolyogtam rá.-Mi az?
La Vie: Egy pillanatra megálltam,és felnéztem az égre.Ha kicsit begyorsítunk,még a legnagyobb kánikula előtt odaérünk ahhoz a részhez,ahol már van néhány nagyobb szikla a homokban...ha jól fekszenek,a ménes be tud húzódni az árnyékukba,és megvárhatjuk,amíg hűvösebb lesz...-gondoltam.-Vágtázhatunk egy kicsit?-nyerítettem fel kérdőn.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 13:55 | Üzenet # 837 |
Shire
| Silver:
-Tudod az a nagyszájú csikó Hercegnő szerelmes beléd...és tudod azt hiszi hogy mi ketten...egymásba.Ehez mit szólsz?
(Elmegyek egy fél órára kérlek ne írjatok nagyon sokat!)
|
|
| |
Zamír | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 13:59 | Üzenet # 838 |
Shire
| (ok^^) Premier: -Üzenem neki,az állítása súlyosan konvergál a nullához és komplett butaság.Az,hogy mit érez irántam,az nagyon nem érdekel-mondtam higgadtan,és továbbra is a ménes szélén ügettem.-Részemről mehet!-nyerítettem vissza La Vie-nek.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 14:04 | Üzenet # 839 |
Shire
| Blacky: -Jej-mondtam, de gondoltam, megpróbálom. Heh, legalább erősödök! - - - Zafír: Nem vettem észre Stranger pillantását, de gondoltam, hogy nagy segítséget jelentek. Nem meglepő! - - - Moon: Észrevettem Tüzet. Rögtön kiugrottam oldalra, és Vie mögé zárkóztam fel. Nem versenynek vettem, hanem menekülésnek. Komolyan, ez már nagyon idegesítő!
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 14:34 | Üzenet # 840 |
Shire
| La Vie: Mindenki átcsapott vágtába,én viszont csak meggyorsítottam lépteimet és a normális ügetési tempómban haladtam tovább.Én is szívesen vágtáztam volna,de tudtam,hogy az már túl gyors lenne a csikóknak meg az idősebbeknek is egyaránt.
Stranger: Felzárkóztunk a lassúbbakkal.
Premier: Tipikus "lovagi vágtám"-ban vágtáztam,de most nem képzeltem magam elé képeket,egyszerűen csak élveztem a ritmust.Senki sem ment a bal oldalamra,mivel folyamatosan lelassítottam-felgyorsítottam,így mindig zártam egy vonalat a többiek mellett.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 14:41 | Üzenet # 841 |
Shire
| Zafír: Unottan topogtam a többiek mellett nekem ez a vágta túl lassú volt, de így jobban tudtam figyelni, mintha versenylóként körülszáguldanánk a sivatagot. - - - Moon: Lehajtottam a fejem, és visszafogtam magam ügetésbe. Ha vágtába csapnék át, megelőzném Viet, ami nem lenne szabad. - - - Blacky: Kitartóan pattogtam a ménes szélén.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 14:47 | Üzenet # 842 |
Shire
| La Vie: Hátranéztem Blacky-re.Vagy háromszor ilyen gyorsan kéne mennünk,de ha kifullad,akkor ismét megállás lesz a dologból...-Ügetés!Gyorsabbaknak lépés!-váltottam vissza lépésbe.
Premier: Észrevétlenül odaoldalaztam Pearl mellé,de továbbra is figyeltem a ménest.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 14:58 | Üzenet # 843 |
Shire
| Blacky: Utáltam, mikor rám sandítanak, hogy kifáradok esetleg. Így óvatosan letettem a lábam, és sántikálva ügettem. (szokásos ügetés) - - - Moon: Lépésbe váltottam. - - - Zafír: Előreügettem, mert mintha egy gödröt vettem volna észre. Igazam volt. Betemettem, és topogtam kicsit rajta, hogy kemény legyen a homok, majd rágörgettem néhány nagy kavicsot.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 15:01 | Üzenet # 844 |
Shire
| La Vie: Blacky felé bólintottam,majd tovább ügettem.
Stranger: Előrevágtáztam és becsatlakoztam Vie mellé.-Mikor érünk oda?-kérdeztem.
La Vie: -Ha tartjuk a tempót,úgy fél óra.Remélem,hogy vizet is találunk...-húztam el a szám.Melegem volt,éreztem,hogy forr a fejem,de tudtam,hogy a többiek is így vannak,ha nem rosszabbul.A horizont előtt feltűnt néhány fekete pont,és tudtam,hogy nemsokára jóval nagyobbra nőnek.(ezek a sziklák még nem a hegyhez és a szirtekhez tartoznak,csak valamilyen régi földrengés maradványai,mondjuk amikor földcsuszamlás volt és egy hegynek annyi lett:))
|
|
| |
ghxy | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 15:09 | Üzenet # 845 |
Shire
| Blacky: Előrébbsántikáltam, és szemügyre vettem a kis pöttyöcskéket. - - - Zafír: Engedélyt kértem Vietől és Strangertől, hogy veszélyek után nézzek, nincs-e a közelben ragadozó. Előrevágtáztam, és megláttam egy kígyót. Felé oldalaztam, mire eloldalgott egy sziklaüregbe. Csörgőkígyó... Megláttam egy eldőlt kaktuszt. Hmm. Odaügettem. Nedves volt! Jól látszott, ahogy a kaktusz alatt egy forrás csörgedezik. Arrébb rugdostam a növényt, cserébe kaptam a forrást és pár gyönyörű karcolást, amiből vér szivárgott. Visszagaloppoztam Strangerékhez. -Víz! Találtam vizet!-újságoltam nekik. -Egy bő forrás van arrafelé-böktem a kaktusz felé.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 15:15 | Üzenet # 846 |
Shire
| Silver:
Végre megint megtaláltam Premit.-Hová lett Blacky?
--------------
Tűz:
Végül megláttam Moont-Moon!Kiáltottam.
--------------
Angel:
Szótlanul mentem a ménesben.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 15:17 | Üzenet # 847 |
Shire
| Stranger: -Rendben-bólintottam.-Ha szerencsénk van,valahol a sziklák környékén van a forrása,és ott is tudunk inni belőle.Vezess oda!-mondtam és utánamentem.
La Vie: Utánuk tereltem a ménest is Verbe segítségével.Hozzáadva (2011-10-31, 6:17 PM) --------------------------------------------- (pill!)
|
|
| |
ghxy | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 15:18 | Üzenet # 848 |
Shire
| Zafír: Szaporán előreügettem, majd megálltam a hatalmas forrás mellett, mely bőségesen kínálta az éltető vizet. - - - Moon: Megint itt van Tűz, gondoltam, és ügyesen átslisszoltam a másik oldalra, még messzebb Tűztől. - - - Blacky: -Itt vagyok! Itt vagyok!-sántikáltam a barátaim felé.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 15:20 | Üzenet # 849 |
Quarter horse
Üzenetek: 117
| Megszaporáztam a lépteimet, majd vágtázni kezdtem. Egy szikla tövében egy pocsolyából kiittam az összes vizet, majd továbbvágtáztam.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Hétfő, 2011.10.31, 15:23 | Üzenet # 850 |
Shire
| Zafír: Vártam, hogy a ménes a forráshoz érjen.
"Why so serious?"
|
|
| |
|