Szerep
|
|
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 18:48 | Üzenet # 751 |
Shire
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3403
Állapot: Offline
| Silver:
-Én is!Bár én tudok egy helyet hogy győz le egy lovat csikó módra.Elmondjam?
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 19:11 | Üzenet # 752 |
Shire
Üzenetek: 2823
| Stranger: Felnyerítettem,a ménes apraja nagyja pedig hozzánk ügetett.-Indulunk.Egész éjszaka menni fogunk,csak akkor állunk meg,ha valami gond adódik.Ha valaki felbotlik,lesérül,az feltétlenül jelezze akár nekem,akár Vie-nek.Vie fog előttetek menni,őt kövessétek,én pedig figyelek a lassúbbakra hogy ne maradjanak le annyira-mondtam.
Premier: -Elég legyen a marakodásból!És siessünk,mert már indulunk!-szóltam barátaimra,majd gyorsan odaügettünk a méneshez.
La Vie: Felvettük a megbeszélt alakzatot,én pedig lassú,viszont a többieknek pont megfelelő tempójú ügetésben elindultam.
Mindig,általában,SOHA ;))
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 19:15 | Üzenet # 753 |
Shire
Üzenetek: 3980
| Blacky: Küszködve tartottam a tempót a ménesben. Végül muszáj volt megállnom. Köhögtem, és lehajtottam a fejem, hogy levegőt kapjak. - - - Zafír: A ménes szélén lépkedtem, és éberen figyelltem a veszélyekre. - - - Moon: Teljesen elkeseredve újra felnyerítettem. Megint hangosra sikerült, reményeim szerint a szél pont a méneshez vitte a hangomat.
"Why so serious?"
|
|
| |
Petra | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 19:17 | Üzenet # 754 |
Quarter horse
Üzenetek: 117
| Lassú ügetésben megindultam. Az ösztönöm vezetett a folyó felé.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 19:31 | Üzenet # 755 |
Shire
| Angel:
Zafír mellé mentem-Valamit keresel?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 19:41 | Üzenet # 756 |
Shire
| Zafír: Döbbenten néztem Angelre. -Az a dolgom, hogy a ménes szélén figyeljek a veszélyekre-mondtam lassan. Mit keresnék? Pumát?!
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 19:43 | Üzenet # 757 |
Shire
| Angel:
-Nekem nem osztottak semmien feladatot.Ez azt jelenti hogy én csak egy egyszerű ménesbeli ló vagyok?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 19:47 | Üzenet # 758 |
Shire
| Zafír: -Nem tudom. Mindenesetre nekem most is figyelnem kell-mondtam, majd tovább kémleltem a sötétséget.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 19:53 | Üzenet # 759 |
Shire
| Silver:
Kerestem Premit a ménesben de nem találtam.Egyszer csak egy hang hallatszik mögöttem:-Hát nem te vagy az Silver?Hallottam gúnyosan.A hang Hercegnőtől jött aki egy beképzelt csikó volt.Néha meg gyűlt már vele a bajom. -Ezt hagy akkorra majd ha elértünk az új helyünkhöz.Mondtam de ő már el is ment...Hozzáadva (2011-10-29, 10:50 PM) --------------------------------------------- Angel:
Strangerhez mentem.-Lehetne valami feladatom az utazás közben? Hozzáadva (2011-10-29, 10:51 PM) --------------------------------------------- Tűz:
Mentem a ménesben.Kezdtem aggódni.Hol lehet Moon?Gondoltam. Hozzáadva (2011-10-29, 10:53 PM) --------------------------------------------- Silver:
Végre meg lett Premi-Ha meg lesz az új helyünk valami nagyon fontosat kell neked mondanom. Majd előre mentem Vie-hez.-Jöhetek itt melletted?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 19:58 | Üzenet # 760 |
Shire
| Blacky: Lihegve álltam meg. Fekete szőröm beleveszett a sötétségbe. Ajaj... Hol van Stranger? Ő hátul szokott lenni. Hátranéztem. Nem volt senki. Jaj ne... Előrebicegtem. Észrevettem egy világos foltot. Talán Stranger az? - - - Moon: A lehető leghangosabban nyerítettem. Elkezdtem vágtázni; és csodák csodájára, beleütköztem La Viebe. Bocsánatkérően néztem rá, majd a ménes leghátulján kezdtem el kocogni. - - - Zafír: -Semmi veszély-motyogtam.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 20:02 | Üzenet # 761 |
Shire
| Silver:
Elindultam hátra Blacky-hez.Végül tovább vágtáztam.Valami nagy fehér foltnak nekimentem. -Blacky itt vagy?Suttogtam.Hozzáadva (2011-10-29, 11:02 PM) --------------------------------------------- Fekete Tűz:
-Itt van a ménesben Moon?Kiáltottam át a ménesen.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 20:04 | Üzenet # 762 |
Shire
| Blacky: -STRAAANGEER!-üvöltöttem. Ő mondta, hogy szólni kell, ha baj van. Hát szóltam neki. -STRAAAAAAANGEEEEER!-ordítottam még egyszer. (lécci Zam válaszolj ^^ :3)
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 20:05 | Üzenet # 763 |
Shire
| Silver:
-Itt vagy Blacky?Suttogtam még párszor-Itt vagy? Itt vagy?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 20:05 | Üzenet # 764 |
Shire
| Moon: Nem válaszoltam. Oldalra léptem, hogy kicsit élvezzem az egyedüllétet.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 20:06 | Üzenet # 765 |
Shire
| Silver:
-Hé Blacky itt vagyok ennek a világos foltnak a túl oldalán!Mond a nevem ha hallasz!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 20:07 | Üzenet # 766 |
Shire
| Blacky: -Menj vissza Silver! Én... Elfáradtam... Majd megoldom-böktem bele a csikóba, mire az elügetett a ménes felé. Újra kiáltottam Strangernek. A lábam nagyon fájt.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 20:07 | Üzenet # 767 |
Shire
| Tűz:
Végre megláttam Moont-Moon!Hát te hol voltál?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 20:08 | Üzenet # 768 |
Shire
| (am a világos folt az Stranger xD)
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 20:09 | Üzenet # 769 |
Shire
| Silver:
-Szólok valakinek a ménesből hogy segítsen!Kiáltottam vissza.Hozzáadva (2011-10-29, 11:09 PM) --------------------------------------------- (Hát ez kemény.)
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 20:12 | Üzenet # 770 |
Shire
| Moon: Ijedtemben hátrarúgtam. -Vááá! Ne ijessz meg így mégegyszer Tűz!-mondtam a ménnek, majd otthagytam belevesztem a ménes közepébe, a sok világos ló közé. (mingy jövök, x-faktor!)
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 20:22 | Üzenet # 771 |
Shire
| Tűz:
Megbolondít ez a kanca!Gondoltam.Szerencsére könnyen eltűntem a ménesben.Oda mentem mellé-Szia!Hozzáadva (2011-10-29, 11:14 PM) --------------------------------------------- (Igen az jó!) Hozzáadva (2011-10-29, 11:22 PM) --------------------------------------------- Tűz:
-Vigyáz Moon egy nagyobb kő!Szóltam neki majd odébb húztam.-Megszólalsz?
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 21:05 | Üzenet # 772 |
Shire
| Premier: Megjelentem Silver és Pearl mellett.-Gyertek.Nem maradtatok le,csak nem néztetek körbe-mosolyogtam rájuk,majd jobbra böktem.Alig negyed kilométerre ott ügetett a ménes.-Jól vagy?-néztem Pearl-re.
Stranger: Megálltam,hogy bevárjam a csikókat,majd előre nyerítettem Vie-nek.
La Vie: Válaszoltam,majd megálltam.-5 perces pihenő!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 21:08 | Üzenet # 773 |
Shire
| Moon: -Mivan?-kérdeztem tőle, és elhúzódtam. Szándékosan lassítottam, míg Stranger mellé keveredtem véletlenül, ám ezt észre sem vettem. - - - Blacky: -Stranger! Stranger...! Stranger.....!-halkult a hangom. Segítségre volt szükségem. Nagyon fájt a lábam. Eltört talán...?Hozzáadva (2011-10-30, 0:08 Am) --------------------------------------------- Blacky: A fájdalomtól elszédültem, majd összeestem. Igyekeztem nem elájulni.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 21:09 | Üzenet # 774 |
Shire
| Premier: Pearl mellé léptem és megböktem a nyakát.-Pearl!-mondtam,és hangomból kihallatszott az aggodalom.Jól vagy?Mi a baj?
Stranger: -Moon!-néztem rá.-Hol voltál? -Angel,kedves tőled,hogy segíteni akarsz,de inkább pihenj.Zafír oldalt figyel,én hátul,La Vie elől,ennél több nem is kell-mondtam neki.-Azért köszönöm.
Az üzenetet módosította: Zamír - Szombat, 2011.10.29, 21:10 |
|
| |
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.10.29, 21:17 | Üzenet # 775 |
Shire
| Zafír: Éberen leskelődtem. -Nincs veszély-mondtam a vezéreknek. - - - Moon: -Öhm, nem fontos-sütöttem le a szemem. - - - Blacky: Hirtelen látomásom támadt (ez a gyerekes dolgom, ahogy ti mondtátok Conne és Zam :)), és közben elájultam. Egy pejtarka mén ágaskodik fel. Nagyobb, mint Stranger, és izmai edzettebbek. A két csődör egymásnak fut, és küzdeni kezdenek. A por felverődik, majd az egyik ló összeesik. Kétségbeesett nyerítés hallatszik, majd a por eltávozik. A pejtarka vörös (!) szemmel nézi a ménest Stranger mellett, aki az oldalán fekszik... Ez nem igaz! Stranger a legerősebb mén, őt senki nem győzheti le!
"Why so serious?"
|
|
| |