Szerep
| |
Zamír | Dátum: Csütörtök, 2011.12.15, 21:15 | Üzenet # 3976 |
 Shire
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2823
Állapot: Offline
| Shenée: Barátságosan pillantottam a kancára,akié a fekete csikó volt.Szívem szerint az összes lovat átöleltem volna,hogy meggyőzzem őket,mindannyiuk ugyanannyira fontos nekem,de hát én túl kevés voltam ahhoz,hogy ezt megtegyem.
Mindig,általában,SOHA ;))
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.12.15, 21:16 | Üzenet # 3977 |
 Shire
Üzenetek: 3980
| Velvet: A csikóm mellett haladtam. Nyugodt voltam, és kezdtem megkedvelni a lányokat.
Betlegeuze: Hátulról követtem a két lányt, de a menedéknél megtorpantam. Elfordítottam a fejem és csakis a lányok miatt ott maradtam a bejáratnál.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Csütörtök, 2011.12.15, 21:24 | Üzenet # 3978 |
 Shire
| Shenée: Hagytam,hogy a lovak bemenjenek,majd mielőtt követtem volna őket,a testes fekete ménhez léptem.-Mit szeretnél?-kérdeztem tőle szelíden,miközben egy mosollyal az arcomon megálltam előtte.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Csütörtök, 2011.12.15, 21:25 | Üzenet # 3979 |
 Shire
| Betlegeuze: Megráztam a fejem és szelíden belefújtam a lány arcába. Nem tudtam, mit akar, de szerettem volna megértetni vele, hogy én nem mehetek be a ménesbe, rögtön rám támadnának, de szeretnék velük maradni.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Csütörtök, 2011.12.15, 21:32 | Üzenet # 3980 |
 Shire
| Shenée: -Nekem muszáj bemennem-szabadkoztam,de gyengéden megsimogattam és kisimítottam szeméből az üstökét.-De ígérem,reggel kijövök-mosolyogtam rá biztatón,és mint aki fogadalmat tesz,mellem előtt keresztbe fontam ujjaim.Még egyszer megpaskoltam a mén nyakát,majd besétáltam a sziklák közé,amikor toporgást hallottam odabentről.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Csütörtök, 2011.12.15, 21:44 | Üzenet # 3981 |
 Shire
Üzenetek: 3403
| Luna: Kerestem egy gyönyörű, nagy jégcsapot.Számba vettem és a lányhoz vittem, majd előtte leraktam.
Angel: Odamentem csikómhoz.
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 09:44 | Üzenet # 3982 |
 Shire
| Monocerus: Mindenhová követtem a lányt. Mindig a jobb kezénél álltam meg. Sokszor megbotlottam a saját lábamban, ami azért elég mulatságosan nézett ki.
Velvet: Mintha vigyáznék az emberekre, én is követtem a lány(oka)t. Kissé "rágcsáltam", ami azt jelentette, hogy megbízok bennük.
Betlegeuze: Kicsit szomorúan, hogy nem mehetek be, ám boldogan, hogy van két lány, akik kedvesek és jók, lefeküdtem a hóba. Egész éjjel egyetlen irányba meredtem; éreztem, hogy abban az irányban van a gazdám sírja, és az én volt otthonom. Végül fölálltam és őrködni kezdtem. Ha már kint vagyok...
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 13:27 | Üzenet # 3983 |
 Shire
| Shenée: Megsimogattam az almásderes fejét,és kezembe vettem a jégcsapot.-Nagyon szép-mosolyogtam.Hirtelen ötlettől vezérelve az éles részét beledugtam egy lyukba,amin át sokszor jött be a hideg és a hó.A tompa felét a lovak is tudják nyalogatni,ha nem tudták feltörni a jeget,és mivel a jégcsapot folyamatosan érte a hideg,így nem tudot elolvadni,csak egyre nőtt,persze kifele.Aztán felálltam,majd a fekete csikó és anyja kíséretében kiléptem a sziklák közül,és ígéretemhez híven elindultam megkeresni a fekete mént.
Stranger: Én továbbra is elutasítón viselkedtem az emberekkel a többiek szemben,La Vie pedig folyamatosan követett engem és igyekezett elkerülni a lányokat.
Rigadon: A jeget törtem fel bizonyos részeken.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 13:40 | Üzenet # 3984 |
 Shire
| Betlegeuze: A mély hóban ácsorogtam és odaügettem a lányhoz, hogy ne kelljen neki odamennie hozzám a hideg hófúvásban.
Velvet: Folyamatosan "rágtam", követtem kifelé a lányt. Néha megráztam a fejem, hogy a hótól mgszabaduljak.
Monocerus: Vidáman, bár kissé esetlenül ugrándoztam a lány nyomában.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 14:13 | Üzenet # 3985 |
 Shire
| Eddig kezem a két ló nyakán nyugodott,ám most a fekete mellé mentem,és végigsimítottam a fején.-Hogy vagy?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 14:39 | Üzenet # 3986 |
 Shire
| Betlegeuze: Barátságosan prüszköltem egyet a lánynak, megszoktam már az ő fajtájukból az érintésüket, jelenlétüket. Kedvesen hozzádörgölődztem, de engedtem, hogy visszamenjen a menedékbe, ha nagyon fázna.
Velvet: A lány mellett ácsorogtam és kikapartam magamnak egy kevés füvet. Rögtön észrevettem egy üreget, amin kijött egy felháborodott kígyó. Meglepetten néztem rá, ő pedig morcosan szisszent egyet. Visszalökdöstem az üregébe, és az üregre gurítottam egy hógolyót, amit jól betömködtem a lyukba.
Monocerus: A "szünet" közben áttrappoltam anyához, és párszor hasra esve, a havat felverve értem mellé. Ittam egy kis tejet.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 18:14 | Üzenet # 3987 |
 Shire
| Luna: A lány után vágtattam.Aztán a tónál feltörtem a jeget majd nyihogtam neki:-Nnnyiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa!-nyerítettem hogy jöjjön inni.Hozzáadva (2011.12.16, 18:14) --------------------------------------------- Angel: Csikóm nyomában voltam.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 18:37 | Üzenet # 3988 |
 Shire
| Betlegeuze: A lány simogatását élveztem. A fekete csikó és anyja (Monocerus és Velvet) szimpatikusak voltak nekem, olyan nyugodtak...
Zafír: -Szerintem túl hideg az a víz neki...-méregettem ellenségesen a félig fagyott vizet, amit Luna betört. -Még a végén megbetegszik tőle!-néztem rá a csikóra, majd Velvethez mentem. Mondanom kellett neki valamit.
"Why so serious?"
|
|
| |
eszter1999 | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 18:46 | Üzenet # 3989 |
 Shire
Üzenetek: 2218
| Tamila: -Velvet, hogy vagytok?-kérdeztem.
Tara: Az emberek köuelében voltam.
Stefi!Terepen az ász!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 19:01 | Üzenet # 3990 |
 Shire
| Velvet: Egy pillantásra sem méltattam Tamilát, érdeklődve hallgattam, mit suttogott nekem Zafír. A lány mellett a hóban észre sem vettem a hideget.
"Why so serious?"
|
|
| |
eszter1999 | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 19:18 | Üzenet # 3991 |
 Shire
| Tamila: Lefeküdtem Tara mellé.Szegénykém, nagyon kimerült.
Tara: Jól esett, hogy valaki törődik velem.
Stefi!Terepen az ász!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 19:26 | Üzenet # 3992 |
 Shire
| Velvet: Meghökkenve néztem Zafírra. Még Monocerus is meglepődve nézett fel a tej ivásából. -Micso...-kezdtem, de Zafír elintézte egy "Igen, igen, pofabe!" beszólással. Titok volt, amit elmondott.
"Why so serious?"
|
|
| |
eszter1999 | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 19:31 | Üzenet # 3993 |
 Shire
| Tamila: Tara mellé bújtam.Hideg,szeles nap volt.
Stefi!Terepen az ász!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 19:40 | Üzenet # 3994 |
 Shire
| Zafír: Még figyelmeztettem Velvetet és Monocerust, hogy ne kotyogják el, majd visszaügettem a menedékbe. Szívesen maradtam volna a lánnyal, de ő a fekete ménnel foglalkozott épp.
Betlegeuze: Egy pillanatra lehunytam a szemem. Ez a lány volt a gazdám után a második ember, akiben megbíztam.
Velvet: A lány mellett maradtam. Monocerus tovább kortyolta a tejet.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 19:54 | Üzenet # 3995 |
 Shire
| Shenée: Elbúcsúztam a méntől,majd a magas palomino csikó mellé léptem,aki játékosan körülugrált.
None: A lány játszott velem.Ugyanúgy ugrált,mint én,sőt,amikor vágtázni kezdtem,mellettem futott.Nevetve "vágtázott" mellettem,mire én felnyerítettem,majd odaszóltam Monocerusnak,hogy ha akar jöjjön ő is.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 19:56 | Üzenet # 3996 |
 Shire
| Monocerus: Boldogan odaugrándoztam, ám az orruk előtt megint fejjel a hóba estem. Hát igen, a vágta még nehézkes... Nagy "putty" hanggal kihúztam a fejem a hóból, és megráztam magamat.
"Why so serious?"
|
|
| |
eszter1999 | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 19:57 | Üzenet # 3997 |
 Shire
| Tara: Hirtelen felriadtam._várjatok meeeeeeeeeeg!-kiáltottam utánuk.Hozzáadva (2011.12.16, 19:57) --------------------------------------------- Tamila: Felkeltem: A "csikóm" után mentem.
Stefi!Terepen az ász!
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 19:59 | Üzenet # 3998 |
 Shire
| Shenée: A három csikóval együtt futottam.Még olyan lassú volt a vágtájuk,hogy pont kényelmesen tudtam velük futni úgy,hogy nem szorult be a levegőm.Beugrottam egy nagy kő mögé,és elbújtam előlük.
None: Ide-oda ügetve kerestem a lányt.
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 20:01 | Üzenet # 3999 |
 Shire
| Luna: Én mivel nem voltam velük, és odébb voltam megláttam a lányt.-Prrrr.-nyihogtam mikor odaértem.
|
|
| |
Zamír | Dátum: Péntek, 2011.12.16, 20:04 | Üzenet # 4000 |
 Shire
| Shenée: -Cssss!-mosolyogtam a csikóra,majd egy pillanatra befogtam a száját.-Azt akarod,hogy megtaláljanak?-böktem fejemmel a három keresgélő csikó felé.
|
|
| |
|