Szerep
|
|
ghxy | Dátum: Szombat, 2011.10.22, 21:24 | Üzenet # 226 |
Shire
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3980
Állapot: Offline
| (szia :/ ) Zafír: Behúzódtam Angellel a barlang legmélyére.
Moon: Szótlanul követtük (én és Tűz) La Viet és Strangert. A fűben leheveredtem a ménes sűrűjébe. Így biztonságban éreztem magam.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 07:19 | Üzenet # 227 |
Shire
Üzenetek: 2823
| A nap már két órája felkelt,én pedig visszatereltem a ménest az oázis nyíltabb részébe,majd rábíztam őket egy kicsit Vie-re.Lesétáltam a tóhoz,majd beleügettem,addig,amíg még éppen érte lábamat a víz.Csípte víz csípte ugyan a sebemet,de csak örültem,hogy ki tudtam mosni és nem a sivatag közepén fertőződik el.Úgy döntöttem,hogy még kicsit álldogálok,így lehajtottam a fejem,mint amikor pihenni szoktam,és orrom még így sem ért bele a vízbe.
Mindig,általában,SOHA ;))
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 07:29 | Üzenet # 228 |
Shire
| Zafír: Előbotorkáltam a barlangból. A nap alig kelt fel. A ménest is megláttam, az oázisnál. Amíg Angel nem ébred fel, itt maradok.
Moon: A fűben sétálgattam. Véletlenül kitévedtem Stranger mögé. Meg is fordultam(jó nagy zajjal), hogy elmenjek, ne zavarjam őt.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 07:33 | Üzenet # 229 |
Shire
| Hátranéztem,és megláttam Moon-t.-Jó reggelt-bólintottam.Kihúztam a homokba belesüppedt patáimat az iszapból,majd kisétáltam a vízből.Sokkal jobban éreztem magam,mint tegnap,így felfrissülve ügettem ki a napra,hogy megszáradjak.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 07:39 | Üzenet # 230 |
Shire
| Moon: - 'Reggelt-mondtam. Lassan sétálva elhagytam a partot. A már felmelegedett, napos domb tetejére poroszkáltam. Állva figyeltem, a kisebb állatok mit csinálnak. Ám egyszer tőlem szokatlanul hangosan felnyerítettem. Ez nem rémült nyerítés volt, inkább meglepett. Egy hatalmas csörgőkígyó sziszegett rám mérgesen meghökkenve néztem. A közelben nem volt semmyilyen kő, vagy akármi, ami alól előbújhatott.Hozzáadva (2011-10-23, 10:39 Am) --------------------------------------------- *sziszegett rám mérgesen. Meghökkenve néztem Hozzáadva (2011-10-23, 10:39 Am) --------------------------------------------- *semmilyen xD írni se tudok
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 07:42 | Üzenet # 231 |
Shire
| Felkaptam a fejem,és Moon felé néztem.A földön megláttam egy elmosódó,sikló árnyat,és azonnal felismertem benne a vörösessárga csörgőkígyót.Gyors ügetésben Moon mellé siettem,majd a kígyó felé léptem.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 07:48 | Üzenet # 232 |
Shire
| Moon: -Honnan került ez ide?-töprengtem. Segítettem Strangernek. A kígyó mellett lépegettem, így az állat visszavonult. -Köszönöm-biccentettem Strangernek. (mek lovagolni majd jövök)
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 07:50 | Üzenet # 233 |
Shire
| -Lehet,eddig a homok alatt rejtőzött,mert mindez idáig hűvös volt,most pedig valószínűleg megzavartad-feleltem.(Rendben,szia,jó szórakozást!^^)
|
|
| |
Frizlovacska | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 07:58 | Üzenet # 234 |
Shetlandi
Üzenetek: 34
| Már nem tudom mióta de legalább egy hónapja kapatatok előre a sivatagban.Megláttam egy ménest.Tőlük távolabb leszakadva van még két ló. -Vajon befogadnak?-és utolsó erófeszítésemmmel odavágtattam.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 09:41 | Üzenet # 235 |
Shire
| (megjöttem) Moon: -Biztos-válaszoltam szűkszavúan. Továbbkémleltem a sivatagot. Hirtelen efy kis porfelhőt vettem észre. -Az egy ló-jegyeztem meg.
Zafír: Kiügettem a barlangból. Odamentem Strangerhez és Moonhoz, mert láttam, Moon valamit észrevett. -Az mi? Minitornádó?-érdeklődtem.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 09:46 | Üzenet # 236 |
Shire
Üzenetek: 3403
| Mikor reggel felkeltem Zafír még ott volt.-Szép jó reggelt!Bocs hogy nem tudtam aludni mert megláttam egy csikót aki árva kimentem érte a viharba.Ő, és úgy látom még alszik. Biccentettem a kis ezüst színű csikó felé.-Azt mondta Ezüst a neve és anyja már öreg volt és elment.Hét hónapos körül lehet úgyhogy már növekszik.
Fekete Tűz: -Hol vagy Moon?Hát ott vagy!Kiáltottam amikor megláttam a dombtetőn.Nem jössz legelni egy kicsit?Hozzáadva (2011-10-23, 12:46 PM) --------------------------------------------- -Én is kimentem a barlangból a csikó meg mögöttem.-Üdv mindenkinek!Hé az ott egy ló!Jaj, remélem nem ül rajta ember!Nem nézzétek vad!
Megnyerem a versenyt, Így én leszek a nyertes, Ide a kupát és egy kosár almát!
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 09:48 | Üzenet # 237 |
Shire
| Moon: -Észrevettünk egy lovat (játékon kívűl: aki másolta a jellemzésemet ). Felénk tart.
Zafír: -Semmi gond. Szegény csikó!
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 09:50 | Üzenet # 238 |
Shire
| -Várjatok oda megyek hozzá!Ezüst te maradj itt Tűzzel látod az a fekete ló.Te jössz velem megnézni Zafír?
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 09:53 | Üzenet # 239 |
Shire
| Zafír: -Megyek!-vetettem fel a fejem.
Moon: Higgadtan néztem az idegent. Hátracsaptam a fülemet. Valahogy nem éreztem jól magam. -Itt maradok, addig, amíg föl nem jön!-sziszegtem ingerülten magamnak.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 10:07 | Üzenet # 240 |
Shire
| Angel: -Akkor indulás!Lépésben, ügetésben vagy vágtában?Remélem Stranger nem vesz észre minket de az se lenne jó a Zápor látna meg!
Tűz: -Nyugi Moon,a kis kancák majd megnézik te lény nyugodt!
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 10:07 | Üzenet # 241 |
Kladrubi
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 679
| Szokásomhoz híven ismét csavarogni voltam, bár nem voltam benne biztos, hogy a ménesnek ez egyáltalán feltűnt. Tegnap egész éjjel azon fáradoztam, hogy felfedezzem a terepet. Találtam valamit. Idehívtam minden lovat magamhoz: ***Éleset nyerít***
Hokalovi blog - admin "A fjord póni nem makacs, csupán több időt hagy a lovasának átgondolni a hibáit" / Ismeretlen
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 10:10 | Üzenet # 242 |
Shire
| Zápor mellé ügettem.-Mit találtál?-néztem rá. Hozzáadva (2011-10-23, 1:10 PM) --------------------------------------------- -Ezek már megint mit csinálnak?-néztem Angel meg Zafír felé.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 10:12 | Üzenet # 243 |
Shire
| Zafír: -Hmm... Mindegy. Ügetés jó? Az se nem gyors, se nem lassú. Oh, Zápor nyerített! Talált valamit... Majd megnézzük.
Moon: Lassan odacammogtam Záporhoz. Semmit se szóltam, csak lehajtottam a fejem. Érdekelt, mi történt.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 10:13 | Üzenet # 244 |
Shire
| Angel:. -Szerinzem nézzük meg amit Zápor talált!
Tűz: Moon után indultam.
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 10:14 | Üzenet # 245 |
Kladrubi
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 679
| - Nemtudom, de jönnek erre, úgyhogy semmi baj. - Vártam, míg ideértek.
Hokalovi blog - admin "A fjord póni nem makacs, csupán több időt hagy a lovasának átgondolni a hibáit" / Ismeretlen
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 10:16 | Üzenet # 246 |
Shire
| Zafír: -Na jó. Az új ló várhat-mondtam habozva. De elhessentettem a gondolatokat a fejemből (mármin amiért haboztam). -Még a végén leszúrnak minket-folytattam, és gyors ügetésben Zápor felé vettem az irányt.
Moon: Egyet prüszköltem. Nem látok itt semmit, gondoltam.
"Why so serious?"
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 10:19 | Üzenet # 247 |
Shire
| Lehajtottam a fejem,és egy gyíkot figyeltem,ami nem messze tőlünk szaladgált.
La Vie: Odavágtattam Záporékhoz majd egy vágta-áll átmenettel megtorpantam Stranger mellett,így felverve a port.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 10:23 | Üzenet # 248 |
Shire
| Zafír: -Huh, na, megjöttünk!-fékeztem le. -Mi történt, embercsontok, mérgező fű, lófogak...-kérdeztem, sorolva a végtelenségig-...Sörénytincs, üveggolyó, barlang... *sorolja tovább folyamatosan*
Moon: Csendben álltam és várakoztam. Megráztam a fejem, mikor rám szállt a por.
"Why so serious?"
|
|
| |
Connemara06 | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 10:24 | Üzenet # 249 |
Shire
| -De ez egy gyíkocska!Mondtam, majd odatartottam hozzá az orrom mire az felszaladt a pofámra. -Segítség!Kiabáltam majd össze-vissza csapkodtam a fejem...
|
|
| |
Zamír | Dátum: Vasárnap, 2011.10.23, 10:26 | Üzenet # 250 |
Shire
| -Szeretnél valamit,vagy csak kétperces kupaktanácsot akartál?-kérdeztem Záportól.
|
|
| |