Offtopic társalgó
|
|
Bocipaci | Dátum: Péntek, 2011.09.09, 20:22 | Üzenet # 1 |
Kladrubi
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 679
Állapot: Offline
| A káromkodás minden mértékben tilos! Az írásjelek száma ne haladja meg a hármat, de végesetben is csak az öt a megengedett! Káromkodni, illetve jó ízlést sértő, vagy rasszista megjegyzést tenni szintén tilos!
Köszönöm. Jó fórumozást!
Hokalovi blog - admin "A fjord póni nem makacs, csupán több időt hagy a lovasának átgondolni a hibáit" / Ismeretlen
|
|
| |
hokalovipaci | Dátum: Szombat, 2011.09.10, 19:20 | Üzenet # 2 |
Hucul
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 75
| Második hozzászólás
Hokalovi Blog - Moderátor "...Egy élet egy halál, öleld át hát a lovad nyakát..." / ZentaNeen
|
|
| |
Fríz69 | Dátum: Szombat, 2011.09.10, 20:54 | Üzenet # 3 |
Falabella
Üzenetek: 1
| Talán nem vagyok profi lovas, talán nem vagyok szakértő, talán csak mindennél jobban szeretem őket, de abban biztos vagyok, hogy értük mindent feladnék!
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Szombat, 2011.09.10, 20:56 | Üzenet # 4 |
Kladrubi
| Mármint a lovakért? Igen, ismerős. Én egyenlőre ezt is teszem.
Hokalovi blog - admin "A fjord póni nem makacs, csupán több időt hagy a lovasának átgondolni a hibáit" / Ismeretlen
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 07:23 | Üzenet # 5 |
Kladrubi
| Szóval miért van az, hogy nélkülem nincsen fórum? Utálom, ha mindenhol az én nevem van... Pl a betűcsere az egyik leginkább olyan, ami valóban bárkivel lehet. Sőt! Kérek mindenkit, hogyha nem az ő neve volt az utolsó, akkor is írjon rá valamit, ha senki sem online!
|
|
| |
hokalovipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 08:43 | Üzenet # 6 |
Hucul
| Miért változott a hírnevem?
Hokalovi Blog - Moderátor "...Egy élet egy halál, öleld át hát a lovad nyakát..." / ZentaNeen
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 08:51 | Üzenet # 7 |
Kladrubi
| Nemtudom, azt se igazán érem, mi ez... Biztos értékelések, vagy belépések... Ilyesmi lehet. Én az enyémet kikapcsoltam.
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 09:03 | Üzenet # 8 |
Kladrubi
| Amúgy egy kis tájékoztató a fórumüzenetes rangjelzésekre:
0-19 bejegyzés: Falabella 20-39 bejegyzés: Shetlandi 40-79 bejegyzés: Hucul 80-99 bejegyzés: Fjord 100-149 bejegyzés: Quarter horse 150-249 bejegyzés: Appaloosa 250-499 bejegyzés: Kladrubi 500-799 bejegyzés: Lipicai 800-999 bejegyzés: Pecheron 1.000 + bejegyzés: Shire
|
|
| |
hokalovipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 09:44 | Üzenet # 9 |
Hucul
| Holland Sportló is leegyen *-* Hozzáadva (2011-09-11, 12:44 PM) --------------------------------------------- ha rákattintok a Résztvevőkre, akkor a nevem mellett miért van egy kék csillag?
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 10:31 | Üzenet # 10 |
Kladrubi
| Megvan mi ez a hírnév dolog. A tagok emelhetik mások hírnevét, és akár indokolhatja is. A résztvevőknél? Mert jelzi, hogy az vagy te. Nekem a Bocipaci mellett van a csillag.
|
|
| |
hokalovipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 19:24 | Üzenet # 11 |
Hucul
| Köszi Bocipaci
Hát nekem eddig emelte a hírnevem vividia55 és Muszti-Maszta, és Bocipacitól jött egy levél a rangokkal kapcsolatban.
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Hétfő, 2011.09.12, 21:16 | Üzenet # 12 |
Kladrubi
| Heheeee, mostantól fjord vagyok, bár nem sokáig... x) xDDD
|
|
| |
hokalovipaci | Dátum: Hétfő, 2011.09.12, 21:23 | Üzenet # 13 |
Hucul
| Én még mindig Shetlandi vagyok Hozzáadva (2011-09-13, 0:23 Am) --------------------------------------------- Most már Hucul
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Kedd, 2011.09.13, 05:16 | Üzenet # 14 |
Kladrubi
| Grat a huculságodhoz. xD
|
|
| |
Muszti-Maszat | Dátum: Kedd, 2011.09.13, 17:35 | Üzenet # 15 |
Shetlandi
Üzenetek: 35
| na aszal:p gyengusz fúrumozó lélek vagyok,ennyire kevés üzenettel:PHozzáadva (2011-09-13, 8:35 PM) --------------------------------------------- kedves hokalovipaci!Én nem Muszti-Maszta vagyok,hanem Muszti-Maszat!
összeakadjon a bajszunk?
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Kedd, 2011.09.13, 17:38 | Üzenet # 16 |
Kladrubi
| Hát, ha van bajszotok... xD
|
|
| |
Muszti-Maszat | Dátum: Kedd, 2011.09.13, 17:44 | Üzenet # 17 |
Shetlandi
| nincsen,nekem nincsen,de álbajusz is jó,nem? Hozzáadva (2011-09-13, 8:44 PM) --------------------------------------------- hát oszt mér nincs tinker a rangok között he?
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Kedd, 2011.09.13, 18:39 | Üzenet # 18 |
Kladrubi
| Mert miért lenne? Lehetett volna, de fura, hogy 2 hidegvérű között van két melegvérű. (A lipicai, ami a percheron és a tinker között lenne, az appaloosa helyett xDDD )
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Kedd, 2011.09.13, 18:44 | Üzenet # 19 |
Kladrubi
| Nah, eddig tartott a fjord lét... xD
|
|
| |
Muszti-Maszat | Dátum: Kedd, 2011.09.13, 18:44 | Üzenet # 20 |
Shetlandi
| na,most mi vam? magyarul leírni esetleg?!
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Kedd, 2011.09.13, 18:50 | Üzenet # 21 |
Kladrubi
| ...
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Szerda, 2011.09.14, 15:30 | Üzenet # 22 |
Kladrubi
| Fáj a trokooooom, és nagyon rossz... Tippek? Egyenlőre Mebucaint Mintet szedek, bár a javasolt négy óránként helyett három óránkééént... A sál, a mézes kenyér, a tea... Ezek tényleg segítenek, vagy maszlag?
|
|
| |
DodóPaci | Dátum: Szerda, 2011.09.14, 18:55 | Üzenet # 23 |
Shetlandi
Üzenetek: 21
| Sziasztok! Jujj Bocipaci, kérlek bocsáss meg nekem, nem tudom mért voltam ilyen kegyetlen, és tudom, hogy késő bánat...
Amúgy ajánlom neked: Strepsils. 1. hatás: Torok fájás megszüntetése. 2. hatás: Légutak kitisztítása. Ebben a mentol ízt ajánlom, mert a többi nem annyira hat gyorsan.
|
|
| |
hokalovipaci | Dátum: Szerda, 2011.09.14, 19:22 | Üzenet # 24 |
Hucul
| Nekem bevállt a Strepsils, de a mézes és a citromos. A mentolost nem szeretem, nekem nem jön be. Amúgy szerintem mind a két ízfajtának ugyan az a hatása
|
|
| |
LuckyLola | Dátum: Szerda, 2011.09.14, 20:30 | Üzenet # 25 |
Falabella
Üzenetek: 4
| Én Falabella vagyok... Hozzáadva (2011-09-14, 11:30 PM) --------------------------------------------- Hogy kell képet? O_O
|
|
| |