Offtopic társalgó
|
|
hokalovipaci | Dátum: Szerda, 2011.09.14, 20:39 | Üzenet # 26 |
Hucul
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 75
Állapot: Offline
| Profil - Adatváltoztatás - És tölts fel egy képet vagy egy avatart
Hokalovi Blog - Moderátor "...Egy élet egy halál, öleld át hát a lovad nyakát..." / ZentaNeen
|
|
| |
Muszti-Maszat | Dátum: Csütörtök, 2011.09.15, 16:13 | Üzenet # 27 |
Shetlandi
Üzenetek: 35
| Sztem ne ez legyen a képed:P
|
|
| |
DodóPaci | Dátum: Csütörtök, 2011.09.15, 17:20 | Üzenet # 28 |
Shetlandi
Üzenetek: 21
| Végülis igen, de a mentolosnak erősebb a.... Én sem igazán szeretem a mentolosat. x)) De rám tukmálták, és bevált. Vagy, ha nem szeretnél ilyen drága gyógyszereket, elugrassz egy kisboltba és veszel egy mentolos cukorkát, nekem már az is bevált!
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Csütörtök, 2011.09.15, 18:03 | Üzenet # 29 |
Kladrubi
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 679
| A kép az ugyanaz, mint a hokán, bár nem minden kód. Dodó: Csak az fájt, hogy hazudtál, aztán bevallottad. Itt nem volt baj. De aztán újra hazudtál... Silence: Biztos azért jobb a mentolos, mert abban a pillanatban is hat. Most mebucaint mintet szedek, de már lassan hányingerem van a mentoltól.... xD
Hokalovi blog - admin "A fjord póni nem makacs, csupán több időt hagy a lovasának átgondolni a hibáit" / Ismeretlen
|
|
| |
DodóPaci | Dátum: Csütörtök, 2011.09.15, 18:19 | Üzenet # 30 |
Shetlandi
Üzenetek: 21
| Bocsáss meg kérleek. Többet nem fordul elő, ha pedig igen... akkor lenyelhetsz egészben Hozzáadva (2011-09-15, 9:19 PM) --------------------------------------------- Igen, a mentolos azért jobb. Meg ha teli van az orrod, azonnal kitisztítja, bár akkor ajánlatos 2 csomag 200db-s Zsepit venni, és hurcibálni az iskolában, és hallgatni, hogy xy trombitál x))
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Csütörtök, 2011.09.15, 18:53 | Üzenet # 31 |
Kladrubi
| Like.
Hokalovi blog - admin "A fjord póni nem makacs, csupán több időt hagy a lovasának átgondolni a hibáit" / Ismeretlen
|
|
| |
hokalovipaci | Dátum: Csütörtök, 2011.09.15, 18:54 | Üzenet # 32 |
Hucul
| Kár, hogy nem lehet lájkolni a bejegyzéseket xD
Hokalovi Blog - Moderátor "...Egy élet egy halál, öleld át hát a lovad nyakát..." / ZentaNeen
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Csütörtök, 2011.09.15, 19:05 | Üzenet # 33 |
Kladrubi
| Valahol biztos át lehet állítani.
|
|
| |
hokalovipaci | Dátum: Csütörtök, 2011.09.15, 19:13 | Üzenet # 34 |
Hucul
| Milyen jó lenne Bocipaci üzenete: ~~~~~~~~~~~~~
hokalovipaci: Like
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Csütörtök, 2011.09.15, 21:49 | Üzenet # 35 |
Kladrubi
| Kb. xD
|
|
| |
hokalovipaci | Dátum: Csütörtök, 2011.09.15, 21:58 | Üzenet # 36 |
Hucul
| Nem kb. hanem teljes ugyan ilyen lenne Hmm, milyen jó lenne
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Péntek, 2011.09.16, 19:32 | Üzenet # 37 |
Kladrubi
| Facebookra is kiraktam, de hátha itt is sikere lesz... Naszóval: Van valami olyan térkép, ami olyan, minta sétálnál az úton, csak nem érzed, ha belemész a tóba, és nem tudsz üzletbe menni. De akkoriiis. *-* LOvardfákat is lehetne rajta bámulni. *-* Valaki tud linkelni? *.*
|
|
| |
hokalovipaci | Dátum: Péntek, 2011.09.16, 20:31 | Üzenet # 38 |
Hucul
| Hmm....Ez egy játék vagy mi?
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Péntek, 2011.09.16, 20:54 | Üzenet # 39 |
Kladrubi
| Google street view. Megvan! Vagy Google earth.
|
|
| |
hokalovipaci | Dátum: Szombat, 2011.09.17, 10:11 | Üzenet # 40 |
Hucul
| Ebből aztán sokat értek xD
|
|
| |
Muszti-Maszat | Dátum: Kedd, 2011.09.20, 16:00 | Üzenet # 41 |
Shetlandi
| Az érvényes,hogy Hokachaten azért bannoljanak ki,mert elmondod,h miből feleltél,semmi rosszat nem csinálsz,és ok nélkül kibannolnak!Mondhatok akár nevet is,de most nagyon megharagudtam arra a személyre aki kibannolt,mert ok nélkül tette! Egy csúnya szót sem írtam le,erre föl ez az eredmény!Hát ez nem fair...
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Kedd, 2011.09.20, 16:19 | Üzenet # 42 |
Kladrubi
| Ömm, lehet hogy szándékos idegesítésnek vették. Ki bannolt? (Csak annak a nevét írd le)
|
|
| |
Muszti-Maszat | Dátum: Kedd, 2011.09.20, 19:11 | Üzenet # 43 |
Shetlandi
| Először Blacky,aztán Dorka
De nem akarok még az ellenségeimnek sem rosszat!Hozzáadva (2011-09-20, 10:11 PM) --------------------------------------------- Blackyt nem értem,de Dorkát sem,szóval...
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Kedd, 2011.09.20, 21:00 | Üzenet # 44 |
Kladrubi
| Ők nem kickeltek volna ok nélkül...
|
|
| |
Muszti-Maszat | Dátum: Szerda, 2011.09.21, 16:37 | Üzenet # 45 |
Shetlandi
| Az bannolás volt xD
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Vasárnap, 2011.09.25, 15:03 | Üzenet # 46 |
Quarter horse
Üzenetek: 121
| Boci,am téged nem zavar a hokalovi fórumon az az idegelő kis profiltadok? mert engem nagyon.kábé hetente elmagyarázza neki valaki,hogy idegesítő a szavazása,de nem fogja fel..
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.25, 15:05 | Üzenet # 47 |
Kladrubi
| Én is szóltam már rá. De, egy kicsit zavar, viszont végülis nem szeg szabályt...
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Vasárnap, 2011.09.25, 15:32 | Üzenet # 48 |
Quarter horse
| GRRR. de akkor is idegesítőőőő. először szépen mondtam(lécci,neide stb.) utána kicsit szigorúbban (sztem más is így van vele stb.) MOST VISZONT már olyan ideges voltam,hogy kis híján káromkodtam mellé. xD Hozzáadva (2011-09-25, 6:32 PM) --------------------------------------------- Anna009 szerint van olyan,hogy herélt macska xD
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.25, 16:03 | Üzenet # 49 |
Kladrubi
| LOL xDDD
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Vasárnap, 2011.09.25, 17:45 | Üzenet # 50 |
Quarter horse
| kinnt van a profilján x"""D h. ő 10 éves,és van 2 herélt macskája.xD
|
|
| |