Tehetségkutatós, valóságsós, vetélkedős társalgás
|
|
Bocipaci | Dátum: Szombat, 2011.09.10, 19:56 | Üzenet # 1 |
Kladrubi
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 679
Állapot: Offline
| A káromkodás minden mértékben tilos! Az írásjelek száma ne haladja meg a hármat, de végesetben is csak az öt a megengedett! Káromkodni, illetve jó ízlést sértő, vagy rasszista megjegyzést tenni szintén tilos!
Köszönöm. Jó fórumozást!
--- Ide jöhetnek cikizések, szurkolások... MINDEN! Nos, kezdeném is. X-faktort nézem: Nemtudom mi volt a csákó neve, de bejött napszemüvegbe, aztán ilyen nagymenős, drámai mozgással besétált, levette a napszemüvegét. Amikor el kezdett énekelni: Semmi jót nem ígért.; Amikor a közepén volt: Azt gondoltam, hogy talán lesz jobb is. Reménykedni kezdtem.; Amikor a végéhez ért: Kiss me? Kiss me? Kiss me! Kiss me! Kiss meeeeeeeeeeeeeeeeee! x"DDD Szerencsétlen Ildikó... Rosszat álmodhatott az éjjel. xD Jah, meg a kamerának énekelt, kifekudt az asztalra.. Oo Be volt szívva? xD
Egy Enikő nevű lány, aki tavaly is volt (Vörös hajú) gyönyörűen elénekelt egy gyönyörű dalt. Valaki nem tudja a címét?
Hokalovi blog - admin "A fjord póni nem makacs, csupán több időt hagy a lovasának átgondolni a hibáit" / Ismeretlen
|
|
| |
Ronie | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 07:03 | Üzenet # 2 |
Csoport: Vendégek
| Mi is arra gondoltunk, hogy Drakula 1 be volt egy kicsit lőve. Muri Enikőnek nagyon szép hangja van, tavaly a mentorok házáig jutott.
|
|
| |
Vendég | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 07:06 | Üzenet # 3 |
| Aha! Meg a Katica is!Na az tombolt!
Meg az aki azt mondta hogy "Én vagyok Lady Gaga",na attól a Keresztes Ildikó majdnem hátraesett a székkel!
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 07:06 | Üzenet # 4 |
Kladrubi
| Annak mi volt a neve? Vagy ráadásul Drakulának hívatta magát? xD
Hokalovi blog - admin "A fjord póni nem makacs, csupán több időt hagy a lovasának átgondolni a hibáit" / Ismeretlen
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 07:07 | Üzenet # 5 |
Kladrubi
| Vendég lenni muszti? xD
|
|
| |
Ronie | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 07:08 | Üzenet # 6 |
| Nem, Malek Miki nevezte Drakulának, de mikor megjelent, rögtön azt mondtam, hogy "ajjaj, itt jön Drakula gróf" Igen, Katicának is gyönyörű hangja van, rengeteget javult a hangja egy év alatt.
|
|
| |
Muszti-Maszat | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 07:09 | Üzenet # 7 |
| Igen,csak nem állítottam át a nevet!:P
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 07:10 | Üzenet # 8 |
Kladrubi
| Katica, lássukcsak... Nem láttam végig, az a baj. A narkóstól kezdve láttam. x)
|
|
| |
Ronie | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 07:12 | Üzenet # 9 |
Falabella
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
| Enikő előtt volt Katica
(a biztonsági kódoktól már a hideg ráz, nem lehet valahogy kikapcsolni? :/)
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 07:17 | Üzenet # 10 |
Kladrubi
| Jahm. Szerintem jó hangja van, de hamis volt. Csiszolható. (SzélvihaRonie vagy? xD) Ha minden igaz a kódokat át tudom álítani, legalábbis regisztráltaknál, tehát nálad is. De nem garantálom.
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 07:44 | Üzenet # 11 |
Kladrubi
| Sajnos nem tudom átállítani, de furcsa, nekem nem kell kódot írnom... :/
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 10:40 | Üzenet # 12 |
Kladrubi
| Muri Enikő az előző körben tényleg borzalmas volt... x) http://www.youtube.com/watch?v=tz5mDz5pBL4
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 10:43 | Üzenet # 13 |
Kladrubi
| És ez a mostani fellépése: http://www.youtube.com/watch?v=Tgnn95XoZDI Sokkal jobb.
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 11:10 | Üzenet # 14 |
Kladrubi
| És a "Drakula" http://www.xfaktor.hu/video/139865
|
|
| |
Regina12 | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 14:29 | Üzenet # 15 |
| Meg a Lady Gagás csaj azt is mondta (egy riportban)hogy Gaga koppintotta az ő stílusát... Nem inkább fordítva
|
|
| |
Muszti-Maszat | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 15:44 | Üzenet # 16 |
Shetlandi
Üzenetek: 35
| De,hogy Lady Gaga az ő stílusát?Te jessus!
kár,hogy nem láttam?!Hozzáadva (2011-09-11, 6:44 PM) --------------------------------------------- És Fero jogosan imádkozik:
http://www.youtube.com/watch?v=-jPe-fhL-eU&feature=related
|
|
| |
Ronie | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 16:18 | Üzenet # 17 |
Falabella
Üzenetek: 3
| Lady Gaga szerintem azt se tudja, hogy ő a világon van. Nemhogy még a stílusát "koppintotta" o.o
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 16:37 | Üzenet # 18 |
Kladrubi
| Ez jó video... xD Főleg az, amikor a csaj azzal jön, hogy a közönségnek kellett volna énekelnie. Az akkor van, ha jó a hangulat, nem akkor, ha még el se kezdte... x) "Hát ez magyarország, hát ez magyarország" úristn... Az ilyen költözzön el.
A Lady Gagásnak mi volt a neve? RTL-en meg szeretném nézni, és röhögni. xD
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 16:38 | Üzenet # 19 |
Kladrubi
| LOL... Ez se rossz. xD - Neved? - Caramell Szállok A Dallal
xDDD
|
|
| |
Muszti-Maszat | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 16:51 | Üzenet # 20 |
Shetlandi
| azért tettem be,hogy legyen egy jó napod:P
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 17:01 | Üzenet # 21 |
Kladrubi
| Quote (Muszti-Maszat) azért tettem be,hogy legyen egy jó napod:P Lett.
|
|
| |
Muszti-Maszat | Dátum: Vasárnap, 2011.09.11, 17:06 | Üzenet # 22 |
Shetlandi
| ennek örülök:P
|
|
| |
ghxy | Dátum: Hétfő, 2011.09.12, 17:03 | Üzenet # 23 |
Shire
Üzenetek: 3980
| juj, a "Drakulán" annyit röhögtem x'D Szegény Ildikó... Na meg a végén amikor Péter elkezdte legyezgetni LOL Am a Lady Gagára én is kíváncsi vok Hozzáadva (2011-09-12, 8:03 PM) --------------------------------------------- aha! asszem megtaláltam a Lady "Gyogyó" klippet Egy nappal ezelőtt töltötték fel... Ha tényleg az, berakjam az url címét a vidinek?
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Kedd, 2011.09.13, 12:58 | Üzenet # 24 |
Kladrubi
| Igen, de az is jó, ha a nevét tudod.
|
|
| |
ghxy | Dátum: Kedd, 2011.09.13, 17:35 | Üzenet # 25 |
Shire
Üzenetek: 3980
| Nah, ezaz, be is mutatkozik Én úgy kerestem rá, h beírtam (Youtubeon!): X-faktor Lady Gogo (elírtam, azért Gogo, de kiadta xD) http://www.youtube.com/watch?v=7Lom3J3ZsdE&feature=player_detailpage
|
|
| |