Hokalovi blog játékai
|
|
Bocipaci | Dátum: Kedd, 2011.09.27, 16:36 | Üzenet # 1 |
Kladrubi
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 679
Állapot: Offline
| A káromkodás minden mértékben tilos! Az írásjelek száma ne haladja meg a hármat, de végesetben is csak az öt a megengedett! Káromkodni, illetve jó ízlést sértő, vagy rasszista megjegyzést tenni szintén tilos!
Köszönöm. Jó fórumozást!
Hokalovi blog - admin "A fjord póni nem makacs, csupán több időt hagy a lovasának átgondolni a hibáit" / Ismeretlen
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Kedd, 2011.09.27, 17:32 | Üzenet # 2 |
Kladrubi
| Glogo, és Yeti már megtalálta a 3 patkót. :DDD
Hokalovi blog - admin "A fjord póni nem makacs, csupán több időt hagy a lovasának átgondolni a hibáit" / Ismeretlen
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Kedd, 2011.09.27, 17:40 | Üzenet # 3 |
Kladrubi
| Nah, Gréta19-nek is megvan, és az ő e-mailja ténylegesen át is jött. xDDD
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Szerda, 2011.09.28, 12:55 | Üzenet # 4 |
Quarter horse
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 121
| és azenyéém? O.o am mit értesz a lovas költemény alatt? lehet történet is? xD
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Szerda, 2011.09.28, 13:27 | Üzenet # 5 |
Kladrubi
| Persze hogy lehet. Am mi az hogy "És az enyém?"... Tudtommal te vagy a glogo....
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Szerda, 2011.09.28, 13:35 | Üzenet # 6 |
Quarter horse
| nem az,hanem írtad,hogy csak Gréta19 jött át ténylegesen az emailje.X) Hozzáadva (2011-09-28, 4:35 PM) --------------------------------------------- jah,és kaptál tőlem sütiit.x) :D
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Szerda, 2011.09.28, 13:50 | Üzenet # 7 |
Kladrubi
| Jaaaaaahm. Amikor azt írtam, akkor még nem, de még tegnap átjött. Igen, a freemailosok levele nem kerül át, bár még nem néztem a spamben.
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Szerda, 2011.09.28, 19:12 | Üzenet # 8 |
Quarter horse
| de én citromailos vagyok xD
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Szerda, 2011.09.28, 19:34 | Üzenet # 9 |
Kladrubi
| Am igen, a spamve kerültek be. 2 levél is.
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Szerda, 2011.09.28, 19:54 | Üzenet # 10 |
Kladrubi
| Akik Eddig érvényesen neveztek: - Diablo1997 - Gréta19 - glogobaba - Paulina - vividia55 - Szandra99 - DodóPaci - Agnyessza - Glill7
Utólag hozzáírva: - Zamír - ghxy - Connemara06 - Dalmi2012 - LuckyLola - Muszti-Maszat - Kyyrale
|
|
| |
DodóPaci | Dátum: Szerda, 2011.09.28, 20:23 | Üzenet # 11 |
Shetlandi
Üzenetek: 21
| Ez már 9. Az is jó eredmény. :)) Hajrá mindenkinek!
|
|
| |
hokalovipaci | Dátum: Szerda, 2011.09.28, 20:24 | Üzenet # 12 |
Hucul
Üzenetek: 75
| Én nem találom meg az utolsó két patkót...Boci, jól eldugtad...Ti megtaláltátok?
Hokalovi Blog - Moderátor "...Egy élet egy halál, öleld át hát a lovad nyakát..." / ZentaNeen
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Szerda, 2011.09.28, 20:49 | Üzenet # 13 |
Quarter horse
| Igeen.:D (gonoszvigyor) muhahaha! XD
|
|
| |
horsefan99 | Dátum: Csütörtök, 2011.09.29, 12:02 | Üzenet # 14 |
Falabella
Üzenetek: 3
| Bocipaci elküldtem:)
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Csütörtök, 2011.09.29, 13:50 | Üzenet # 15 |
Kladrubi
| Hát ezt még gyakorolni kell... ghxy még keresi a harmadikat, és egy névtelen pedig nem olvasta el rendesen a kiírást: Nem írta le a regisztrált nevét, és azt se tudja, hogy a blogban MINTAKÉNT kirakott patkó nem számít...
Segítség: Az egyik patkó...: Forrásoknál A másik patkó...: Több ikon között Az utolsó patkó: Egy táblázatban
|
|
| |
DodóPaci | Dátum: Csütörtök, 2011.09.29, 13:57 | Üzenet # 16 |
Shetlandi
| Boci: Ez így már túl könnyű lett.. Mármint szerintem az, mondjuk én már megtaláltam mindet, valószínűleg azért.
Amúgy eddig szerinted jó a művem? :))
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Csütörtök, 2011.09.29, 14:40 | Üzenet # 17 |
Kladrubi
| Még nem olvastam. Egyébként szerintem a második fordulónál vissza fogod vonni az "ez könnyű lett" -et... ***dörzsölgeti a tenyerét***
|
|
| |
DodóPaci | Dátum: Csütörtök, 2011.09.29, 15:03 | Üzenet # 18 |
Shetlandi
| Mármint én a patkó megszerzésre gondoltam. :P xD
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Csütörtök, 2011.09.29, 17:30 | Üzenet # 19 |
Kladrubi
| Hű halljátok, ezen most ki vagyok akadva....:
Ő.: Neveznék. Lehet még? Én.: Igen, de ha elolvastad volna a kiírást... Akkor tudnád. Ő.: Tényleg nem vagy túl hidegvérű. Már bocs. Utána olvastam, de nem is nevezek, mert nem tudok történetet, vagy mit írni...
--- És akkor itt én kiakadtam... -.- Komolyan mondom... És ráadásul aki ezt írta, az egy tök jó barátom. xD De halljátok, mintha nem is ő írta volna. -.- Szóval mostmár úgy válaszoltam, ahogy talán ő is megérti....:
Én.: Ez nem hidegvér kérdése. Gondolj bele. Látsz egy hirdetést - Ezt olvasod belőle: Ló eladó! Ingyen odaadom.
Pedig ez áll benne: Ló eladó! Szegénykém nyugdíjas éveit éli, egy nyugodt öregkort szeretnék biztosítani neki. Ingyen odaadom, de csak jó helyre!
Aztán főlhívod a számot... "Jó napot, el szeretném vinni az ingyen lovat, megvan még? Díjugratásra alkalmas?" Erre szerinted a tulajdonos nem kap agyvérzést? Nekem eddíg semmi bajom nem volt, de már ne is haragudj, kimondom: Te normális vagy?! Valamit elrontassz, és még engem jellemzel, holott igazam van? Rendben van... Ehez csak gratulálni tudok.
És hogy igazolljam, hogy el se olvastad a kiírást: Csak a nyeremény érdekelt... Ha még azt sem tudod, mit kell érte csinálni, akkor már biztosan nem olvastad el... -.-
--- természetesen az én utolsó hozzászólásomat nem szívesen másolom be, de ha már berakok egy történetet, nem szépítem.
|
|
| |
Muszti-Maszat | Dátum: Szombat, 2011.10.01, 11:03 | Üzenet # 20 |
Shetlandi
Üzenetek: 35
| én freemailos vagyok,azért megpróbálom elküldeni:P
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Szombat, 2011.10.01, 11:24 | Üzenet # 21 |
Kladrubi
| Átjött.
|
|
| |
Muszti-Maszat | Dátum: Szombat, 2011.10.01, 11:39 | Üzenet # 22 |
Shetlandi
| az jó...
|
|
| |
glogobaba | Dátum: Szombat, 2011.10.01, 16:02 | Üzenet # 23 |
Quarter horse
| Bocii,írtam chatbe.:D
|
|
| |
Bocipaci | Dátum: Vasárnap, 2011.10.02, 10:47 | Üzenet # 24 |
Kladrubi
| Hát, a 30 emberről ennyit. De húsz alá nem akarok menni. Még 3 nevezőt akaroook! :'( ***Úgy bőg, mint egy 3 éves a fagyiért***
|
|
| |
Muszti-Maszat | Dátum: Vasárnap, 2011.10.02, 11:03 | Üzenet # 25 |
Shetlandi
| Szegény Boci!Meglesz,nyugi!
|
|
| |