Hokalovi Blog

Információ

Időtartam
A játék február 5.-én indul, és február 29.-én lesz vége!

Tippek
Vendégváró: Ne költs rá többet, mint amennyi a főnyeremény - Szóval inkább tenyéssz, mint hogy lovakat vegyél!
Koszorúslányok: Csak 1, és 5 év közötti kancákkal nevezhetsz! Csak egyedi képpel lehet indulni! Nem csak 3 lóval érdemes nevezni, hiszen nem ismered az ízlésem.
A legjobb csikó: Csak összpontot nézek! Ide csak a 3 legjobb luperciáddal érdemes nevezni, többel, vagy mással fölösleges. 0-2 éves lovak versenyezhetnek!
Különleges megrendelés: A tincseket ki kell raknod nekem privát eladásba - De nem fogom megvenni. Csak azért kell kiraknod, hogy bizonyítsd mennyi lupercia sörényed (selyemtincsed) van.
Virágcsokor: Ha holtverseny van két, vagy több ló között, akkor csak náluk az összpontot is nézem! Normál esetben csak a sebesség pontját. Csak kancákkal nevezhetsz!
Rakodás: Ide is legfeljebb a 3 legjobb méneddel érdemes benevezni, ha neadjisten egy ember vinné el az első három helyet, hiába nevezett mondjuk 5 lóval, akkor is csak az első három kapja a nyereményt.

Díjak:
Minden versenyszámban a Zsz-n kívül a dobogósok kapnak szalagokat, amit fórumkitüntetés formájában kapnak meg itt, a blogon.
1. 
2. 
3. 


Egyéb:
Aki mindegyik versenyben részt vesz (mindegy milyen eredménnyel) az kap egy koronát is!
Aki minden versenyszámban részt vesz, és összesen a helyezéseit összeadva a legkevesebb pontot hozza össze, az kap egy serleget is!
A korona:    És a serleg: