Hokalovi Blog

FAQ

Nyitólap » FAQ [ Kérdés hozzáadása ]


A káromkodás minden mértékben tilos! Az írásjelek száma ne haladja meg a hármat, de végesetben is csak az öt a megengedett.

A kényelmes és konstruktív társalgás érdekében szükség van ezekre a szabályokra. Amennyiben neked nem felelnek meg az adott társalgási formák, akkor mellőzd a fórumban - illetve az egész oldalon lévő - részvételt.

I. Felhasználó regisztrációs feltételek:
  1. A blogról a másolás szigorúan tilos, átfogalmazva is! Akkor szedhetsz le bármit is az oldalról, ha engedélyt kérsz.
  2. Rasszista, jó ízlést sértő, és illetlen megnyilvánulásokat feltétlen kerüljétek!
  3. Ha a blogról negatív megjegyzést teszel, ne csak trágárkodj, hanem építő kritikát írj!
  4. Vedd tudomásul, hogy ez egy másik oldalhoz kapcsolódó blog, bizonyos értelemben rajongói oldal, ennek ellenére a legtöbb kép saját. Ha teljes mértékben másolok valamit, forrást megjelölök.
  5. A felhasználónak a regisztrációja során valós, működő e-mail címet kell megadnod. Az uCoz, és én garantállajuk a megadott információk biztonságát. Nem adjuk ki.
  6. Nem választhatsz közerkölcsöt sértő, trágár nevet regisztráláskor, továbbá már regisztráltat sem.
  7. Tilos egy felhasználónak egynél több regisztrációt létrehoznia, függetlenül annak céljától. Ennek a szabálynak a megszegése a felhasználó összes nyilvántartott bejegyzéseinek a blokkolását vonhatja maga után.

II. A fórum viselkedési normái:
  1. A fórumon a társalgás során be kell tartani a közerkölcs normáit és az internet etikett szabályait.
  2. Szigorúan tilos cenzurát nem tűrő, káromkodó és sértő kifejezéseket használni, attól függetlenül, hogy milyen formában és kinek lettek címezve, ideértve betűk és kifejezések más szimbólumokkal való helyettesítését is.
  3. Az aláírásod (a fórumon) nem lehet hosszabb két sornál, és meg kell felelnie a fórum ugyanazon követelményeinek, mint amelyek az üzenetekre vonatkoznak.

III. A felhasználók közti viszony:
  1. Az én tevékenységeim az oldalon magánügynek számítanak. Azt törlök, amit jónak látok, és olyan tartalmat töltök föl, amit én szeretnék. (Persze félreértés ne essék, bármilyen korosztály számára megtekinthetőt.)
  2. Az adminisztrátor, és a moderátor munkáját nem korlátozhatják más tagok! Egyenrangú tagok rendszabályozása is tilos! Semmi közöd a másikhoz, ráadásul tehetetlen is vagy.

A szabályok változtatásának jogát fenntartom.